Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Οργανισμός διαχείρισης αναψυκτηρίων και «εξυπηρέτησης ημετέρων»;

Από το http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/

Ήδη προστέθηκε ένα οικο-αναψυκτήριο, όπως τα βαφτίζουν πλέον, στο κεντρικότερο σημείο του πάρκου, με πανοραμική θέα στη λίμνη, ενώ την Τρίτη 15 Μάρτη λήγει η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και κατάθεσης προσφορών για άλλο ένα στο κάτω μέρος του Πάρκου (κάτω λίμνη).
Δείτε ΕΔΩ την εκδήλωση ενδιαφέροντος, όπως αναρτήθηκε στη «Δι@ύγεια».
Σημειώστε ότι ανάλογη δημοσίευση στη «Δι@ύγεια» δεν έχει γίνει για άλλες δυο περιπτώσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δηλαδή για την ενοικίαση του χώρου για αναψυκτήριο κάτω από την κεντρική εξέδρα του πάρκου και για την ενοικίαση άλλου χώρου για δημιουργία σταθμού ενοικίασης ποδηλάτων (Δείτε ΕΔΩ).
Για την πρώτη ενοικίαση φημολογείται ότι αιτία της μη δημοσίευσης είναι η συγγενική σχέση που υπάρχει της ενοικιάστριας με υπάλληλο του ΑΣΔΑ και μεσάζων στην όλη υπόθεση «ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ της Δυτικής Αθήνας» ο οποίος είναι ήδη αποσπασμένος στο Πάρκο για «εκτέλεση γενικών καθηκόντων»!
Το ΥΠΕΚΑ συνεχίζει να μην χρηματοδοτεί το πάρκο με τους αναγκαίους πόρους για τη λειτουργία του, με αποτέλεσμα να καθίσταται αβέβαιη η πληρωμή των εργαζομένων ενώ ήδη δεν υπάρχει φύλαξη γιατί η εταιρεία δεν πληρωνόταν.
Την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης της καφετέριας δεν έχει δώσει τα οφειλόμενα, ενώ έχει εγκαταλείψει τους μισούς χώρους που ενοικίαζε.Δεν υπάρχουν σχόλια: