Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΛΙΟΥ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΣΑΡΑΝΤΗ

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/

Ένα - ένα σκάνε τα κανόνια για τις αναλήθειες και τις πρακτικές του Πρόεδρου του ΑΣΔΑ κ. Ν. Σαράντη.

Αποκαλυπτική συνέντευξη του Δημάρχου Ιλίου κ. Ζενέτου στο peristeri.gr

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΔΑ: «Ο λόγος, για τον οποίο δημιουργήθηκε ο ΑΣΔΑ ήταν όχι η σημερινή του λειτουργία ή λειτουργία των τελευταίων ετών. Ο ΑΣΑΔ δημιουργήθηκε για να πάρει πρωτοβουλίες γύρω από το περιβάλλον, για να κάνει διαδημοτικές παρεμβάσεις και είχαμε να κάνει τέτοιες πάρα πολλές, αλλά δυστυχώς δεν λειτούργησε τα τελευταία χρόνια μ’ αυτόν τον τρόπο.»

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΒΙΟΦΙΑΛ: « Τους είπαμε, μην ξεκινάτε πριν εξασφαλίσετε το σύνολο των χρημάτων. Η ηγεσία του ΑΣΔΑ επέμενε πάρα πολύ στο να δημοπρατήσει το έργο… Αποδείχθηκε σήμερα ότι δεν υπάρχει χρηματοδότηση… Οι ενέργειες αυτές που έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ.....
να προωθήσει και να δημοπρατήσει το έργο χωρίς να έχει διασφαλίσει πραγματικά τα χρήματα, θεωρώ ότι είναι εχθρική πράξη για το Ιλιον.... Το έργο μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας με λιγότερα χρήματα. Εάν δεν γινόταν με το σύστημα ΜΕΛΕΤΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ο προϋπολογισμός του θα ήταν τουλάχιστον ο μισός»

Στη συνέντευξη, σχολιάζει τις οικονομικές περικοπές που προβλέπονται από το μνημόνιο, καταθέτει την άποψή του για τον ΑΣΔΑ αλλά και στις πρακτικές του Πρόεδρου του ΑΣΔΑ όσο αφορά στην διοίκηση του συνδέσμου επί των ημερών του, όσο και για τις πρακτικές του και τις αναλήθειες προκειμένου να "προχωρήσει" η μελετοκατασκευή της ανάπλασης εργοστασίου της ΒΙΟΦΙΑΛ (από 16:00 έως τέλος αναφέρεται στον ΑΣΔΑ, στον πρόεδρο του ΑΣΔΑ και στην ΒΙΟΦΙΑΛ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: