Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ...

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε έκτακτη συνεδρίαση του τη Δευτέρα 21 Μαρτίου καταγγέλλει τη Διοίκηση του ΙΚΑ και τους αρμόδιους Υπουργούς για τη μεταφορά των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ από τη Δημοτική Κοινότητα Καματερού στο Δήμο Φυλής και μάλιστα σε περιοχή που με κανένα τρόπο δεν υπάρχει συγκοινωνιακή πρόσβαση από τους κατοίκους του Καματερού.
Η μεταφορά έγινε «εν κρυπτώ», ημέρα Κυριακή, με απόλυτη μυστικότητα, αφού ούτε οι ίδιοι οι υπάλληλοι του ΙΚΑ δεν το γνώριζαν και το πρωί της Δευτέρας πήγαν στην Υπηρεσία τους, αλλά βρήκαν το κτίριο άδειο.
Καταγγέλλουμε επίσης τη Διοίκηση του ΙΚΑ και τους αρμόδιους Υπουργούς, διότι εξαπάτησαν το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού και προφορικά και εγγράφως διαβεβαίωναν ότι για όποια απόφαση θα προηγηθεί συζήτηση προκειμένου να διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εξυπηρέτηση των πολιτών.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν ανεχόμαστε τέτοιες μεθοδεύσεις και πολύ περισσότερο δεν δεχόμαστε τη μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ από τη Δημοτική Κοινότητα Καματερού, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων είναι χρήστες των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Γι’ αυτό το λόγο καταδικάζουμε την συγκεκριμένη πολιτική του Υπουργείου για τον στραβό εξορθολογισμό των Υπηρεσιών του ΙΚΑ που δημιούργησε τα προβλήματα στο ΙΚΑ Καματερού.
Διαβεβαιώνουμε ότι η Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι μαζικοί φορείς, όλοι οι πολίτες θα αντιδράσουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των κατοίκων και το ευρύτερο συμφέρον της πόλης.
Σαν πρώτο βήμα αποφασίζουμε την κατάληψη του Υπουργείου Εργασίας (Σταδίου 29) την Τρίτη 22/3/2011 από τις 8 π.μ.
Επίσης, αποφασίζουμε να δοθεί δημοσιότητα και να γίνει δημόσιος διάλογος με τους κοινωνικούς φορείς, να ζητηθεί να πάρουν θέση τα θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης με βάση τα παραπάνω.»
Το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο με τις ψήφους της Διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών παρατάξεων «Ενωτική Πορεία» του κ. Δανάκου και «Αλληλεγγύη» του κ. Τερζόγλου.

Η αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου απαίτησε την επιστροφή των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ στο Καματερό, για το οποίο ο Υπουργός δήλωσε ότι θα απαντήσει μέσα σε λίγες ημέρες.

Στην περίπτωση που δεν διασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα προχωρήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε νέες κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες κάθε μορφής, με στόχο την επίλυση του μεγάλου προβλήματος που έχει δημιουργηθεί στην πόλη.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ


ΘΕΜΑ: Πρόσκληση ΕΚΤΑΚΤΗΣ σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου
Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 21η του μηνός Μαρτίου 2011, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00 για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να ληφθεί απόφαση για τις ενέργειες του Δήμου, προκειμένου να αποτραπεί η συγκεκριμένη ενέργεια. (sic !!!)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αφού η συγκεκριμένη ενέργεια "διάρρηξης" στο ΙΚΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ έγινε στο Σ/Κκαι όπως φαίνεται κορυφώθηκε την Κυριακή το βράδι ποια είναι η λογική έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ;
Δείτε το αντικείμενο της πρόσκλησης:
"Το κατεπείγον της συνεδρίασης συνίσταται στο γεγονός ότι πρέπει να ληφθεί απόφαση για τις ενέργειες του Δήμου, προκειμένου να αποτραπεί η συγκεκριμένη ενέργεια"....
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
Και αφού η προκλητική και αντιλαϊκή ενέργεια απομάκρυνσης του ΙΚΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ έγινε με εντολή της Διοίκησης του ΙΚΑ το Σαβ/κο και τους έπιασαν ολους στοΝ ΥΠΝΟ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ... πως θα αποτρεπόταν (...!!!) την Δευτέρα το βράδι ;
άρα "Σοβαρότης μηδέν"...!!!
Και το ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
ΚΑΜΑΤΕΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΤΕΡΙΩΤΙΣΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ "ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ" !!




Δεν υπάρχουν σχόλια: