Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

Ο Παντελής Θαλασσινός εμφανίζεται ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Με κάθε νέα του εμφάνιση, φέρνει έναν αέρα από νέα πράγματα... Με τα νέα, ανέκδοτα τραγούδια και...«Κόντρα στον καιρό» ο Παντελής Θαλασσινός σε τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις (1 - 2 & 8 - 9 Απριλίου Παρασκευή και Σάββατο)
Στη Μουσική σκηνή ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ θα παρουσιάσει τα τραγούδια της νέας δουλειάς που ετοιμάζει ο Παντελής Θαλασσινός, τους στίχους σε στίχους, που έχουν γράψει εκτός από τον ίδιο, ο Ηλίας Κατσούλης, ο Πόλυς Κυριάκου, η Ελένη Σιούφτα, η Ευαγγελία Ναρλή, η Χρυσάνθη Τουφεξή ενώ περιλαμβάνεται και ένα μελοποιημένο ποίημα του Κώστα Ουράνη.
Στο πρώτο μέρος των παραστάσεων ο Παντελής, θα μας συστήσει τα νέα του τραγούδια καθώς επίσης και αγαπημένα τραγούδια φίλων (Γιάννη Νικολάου, Βαγγέλη Γιαννάκη, Κώστα Φασουλά, Τάσου Ζαφειρίου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου κ.α) ενώ στο δεύτερο μέρος θα απολαύσουμε τις γνωστές του επιτυχίες, που τραγουδήθηκαν από όλους μας, συγκίνησαν, αγαπήθηκαν και μας ταξιδεύουν ακόμα όπως την πρώτη φορά!
Πλάι του είναι η Μάρθα Μαυροειδή (στο τραγούδι και τα έγχορδα) μία εξαιρετική τραγουδοποιός η οποία θα ερμηνεύσει επίσης και τραγούδια από την πρώτη της προσωπική δουλειά «Ο Κήπος της Ρίλα».
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ «Κόντρα στον καιρό»
Συμμετέχει η Μάρθα Μαυροειδή
Έναρξη Παρασκευή 1 Απριλίου
(Παρασκευή & Σάββατο)
Για 4 μόνο παραστάσεις

Μαζί του οι «επίλεκτοι» μουσικοί:
Γιάννης Αγγελόπουλος τύμπανα
Γιώργος Βεντουρής κοντραμπάσο
Δημήτρης Γάσιας βιολί
Γιώργος Θεοδωρόπουλος πλήκτρα
Φίλιππος Λευκαδίτης κρούστα
Γιώργος Μακρής γκάϊντα, φλογέρες, καβάλ
Δημήτρης Πάντος κιθάρα, φωνή
Ηχοληψία: Γιώργος Καρυώτης -Ευτύχης Γιαννακούρας
Φωτισμός: Διαμαντής Μυλωνάς

Ώρα έναρξης: 22:30 // Τιμή εισιτηρίου:15 euro
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Λάμπρου Κατσώνη 189, Άγ. Ανάργυροι, Τηλ.: 210 2610444 & 210 2610438, Fax: 210 2610468, E-mail: info@diplastopotami.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: