Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ζοριστήκατε μήπως κύριε πρόεδρε;

Από το http://paratiritisagionanargyron.blogspot.com/
Επισταμένες έρευνες απέδειξαν ότι η Ενωση Γονέων Αγ. Αναργύρων υπάρχει! Και μιλάει! Τα μαθητούδια των Δημοτικών έφεραν την Δευτέρα 26/9, ανακοίνωση της περιώνυμης Ενωσης στα σπίτια τους. Οπου με ένα γλαφυρό, ελαφρώς ειρωνικό κείμενο (φαίνεται ο πρόεδρος κατέληξε ότι το ύφος αυτό ανεβάζει το "αντικυβερνητικό" προφίλ του) καλεί επιτέλους τους γονείς σε συζήτηση την Τετάρτη 28/9 στο "Μαρία Ελενα".
Από τον Φεβρουάριο που ανέλαβε η νέα διοίκηση καμία συζήτηση δεν έχει προκληθεί, καμία πρωτοβουλία δεν έχει παρθεί, κανένα κείμενο δεν έχει σταλεί, καμιά συνέλευση δεν έχει πραγματοποιηθεί. Ποιος ο λόγος άλλωστε; Οπως μας διαβεβαιώνει η αγαπημένη μας κυβέρνηση μέσω όλων ανεξαιρέτως των παρατρεχάμενών της όλα θα πάνε καλά (μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια), λεφτά υπάρχουν (μας ξεζουμίζουν μεθοδικά), τα σχολικά βιβλία θα τυπωθούν (ο Νοέμβρης είναι ένας καλός μήνας), τα σχολεία θα αγοράσουν πετρέλαιο (μία φορά, μετά βλέπουμε), οι δάσκαλοι-έφεδροι είναι όλοι στη θέση τους (ο πόλεμος έχει τη δυνατότητα να παίρνει πολλές μορφές), τα παιδιά και οι οικογένειες τους είναι ευτυχισμένα (όσο γι' αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία)!
Ζοριστήκατε μήπως κ. πρόεδρε; Η Ενωση Γονέων Καματερού οργανώνει συγκέντρωση (ΕΔΩ), το ΔΣ του 1ου Γυμνασίου προτρέπει σε συμμετοχή και αυτό, τα γυμνάσια και τα λύκεια προχωρούν σε καταλήψεις και πορείες, οι γονείς αναρωτιούνται πού είστε. Πιστεύετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο; Πιστεύετε ότι μπορείτε να εμφανίζεστε στις 26/9 ως λαύρος αντικυβερνητικός και να γίνεστε πιστευτός; Πιστεύετε ότι καλώντας σε συζήτηση θα κατευνάσετε την οργή; Παλιά κόλπα για τα οποία ο λαός μας χρησιμοποιεί την έκφραση "στρίβειν διά του αρραβώνος..."
Και ένα τελευταίο ερώτημα: αλήθεια, συγκαλέσατε ΔΣ για να συνδιαμορφώσετε την ανακοίνωση, να πάρετε αποφάσεις; Γιατί μας είπαν (κακεντρεχείς θα είναι μάλλον) ότι το τελευταίο (αυτό της Πέμπτης 22/9, ντε) το αναβάλατε... Ενας παλιός βασιλιάς έλεγε "το κράτος είμαι εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: