Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

ΑΔΥΝΑΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ


Αδύναμη μέχρι στιγμής δείχνει να είναι η αντιπολιτευτική δράση των δημοτικών παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
Οι αιτίες σίγουρα είναι πολλές και θέλει αρκετό χρόνο και χώρο για να τις αναλύσεις. Έτσι λοιπόν θα προχωρήσουμε σε μια πολύ μικρή αλλά κατατοπιστική καταγραφή για την κατάσταση που βρίσκονται όλες οι αντιπολιτευτικές δυνάμεις του τόπου.
- Η δημοτική παράταξη του Κώστα Τρίγκα είναι χωρισμένη στα τρία με τον πρώην δήμαρχο να προσπαθεί να μαζέψει ανθρώπους ώστε να ξανά είναι υποψήφιος ενώ η υπόγεια κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό μεταξύ Νταηλάκη - Τσώκου έχει διχάσει αρκετά "γαλάζια" στελέχη. Στο βάθος βέβαια παραμονεύει και ο Γ. Σακέτος που συμπληρώνει το παζλ των φιλόδοξων δελφίνων.
- Η παράταξη του Ν. Ταμπακίδη έχει χάσει τον προσανατολισμό της μετά την παραίτηση του πρώην δημάρχου από το Δ. Σ. με αποτέλεσμα οι μισοί να αλληθωρίζουν προς τον Ν. Σαράντη και οι άλλοι μισοί προς τον Στ. Νικητόπουλο.
- "Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΡΓΥΡΟΥΣ" του Στ. Νικητόπουλου δεν έχει δείξει ως τώρα μια δυναμική παρουσία στα δημοτικά δρώμενα. Οι πληροφορίες που έχουμε λένε πως θα προχωρήσει σε έκδοση εφημερίδας και σε ανοικτές συγκεντρώσεις πολιτών στις γειτονιές του δήμου μας για να αποδείξει πως έχει προτάσεις για τα προβλήματα της περιοχής.
- Η "Δημοτική Αναγέννηση" του Σ. Ραυτόπουλου δείχνει μέχρι στιγμής να μην μπορεί να ανταποκριθεί στον παραδοσιακό δυναμικό ρόλο που την είχαμε συνήθισει. Εκτός από την διαμαρτυρία για την αύξηση των δημοτικών τελών, σε όλα τα υπόλοιπα μεγάλα θέματα απουσιάζει με συνέπεια πολλά στελέχη του ΚΚΕ να αναπολούν την προσωπικότητα του Γεράσιμου Θεοδωράτου.
- Όσο για την δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Ανοικτή Πορεία Δράσης) αν και δεν εκπροσωπείται στο Δ.Σ. δείχνει τόσο με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί όσο και με την εφημερίδα που εκδίδει να έχει άποψη και προτάσεις για τα προβλήματα που βασανίζουν τους δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: