Κυριακή 11 Μαΐου 2008

ΓΙΑ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ... ΕΦΟΡΙΑ

Βραδιές χορού (ταγκό) γίνονται μια φορά την εβδομάδα στο δημοτικό αναψυκτήριο που βρίσκεται στην κεντρική Πλατεία των Αγίων Ανάργυρων
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως εμπνευστής αυτής της προσπάθειας είναι το Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης μας. Όμως η συμμετοχή των δημοτών είναι ανύπαρκτη αφού υπάρχει εισιτήριο στη τιμή των 10 ευρώ ενώ η ώρα που συμβαίνει το γεγονός είναι απαγορευτική( στις 11 το βράδυ) για πολλούς που θα ήθελαν να συμμετέχουν.
Επίσης στην υποτιθέμενη είσοδο του αναψυκτηρίου τις συγκεκριμένες βραδιές δεν κόβονται αποδείξεις για όσους πληρώνουν αλλά τους δίνουν ένα κουπόνι(ελπίζουμε να είναι θεωρημένα από την εφορία) που το ανταλλάσσουν με ένα ποτό, όπου τα 6 ευρώ πηγαίνουν στη σχολή χορού που διοργανώνει τις βραδιές ταγκό και τα υπόλοιπα 4 ευρώ μπαίνουν στο ταμείο του αναψυκτηρίου.
Αυτό σημαίνει ότι σε ένα αιφνίδιο έλεγχο από τις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους, αν τα κουπόνια δεν είναι θεωρημένα, μπορεί άνετα να κατηγορηθεί το δημοτικό αναψυκτήριο για φοροδιαφυγή!
Για αυτό λοιπόν ας είναι πιο προσεκτικοί οι υπεύθυνοι του δημοτικού αναψυκτηρίου γιατί με την απροσεξία που τους διακρίνει μπορεί να μπλέξουν σε περιπέτειες που θα τους εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: