Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΑΝΤΗ

Μεγάλη φόρα έχει πάρει η διοίκηση του κ. Σαράντη και μετά τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας και νεκροταφείου, επιβάλει τροφεία στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου.
Η πληρωμή των τροφείων θα κυμανθεί στο ποσό των 25-65 ευρώ για κάθε μήνα κάτι που επιβαρύνει σημαντικά μια μέση οικογένεια που ζει στην πόλη μας.
Εκείνο που ενόχλησε αρκετούς δημότες είναι η απαξίωση του έργου των Βρεφονηπιακών Σταθμών από τον ίδιο τον Πρόεδρό τους (Κ. Προβατόπουλο) αφού τους χαρακτήρισε ΣΤΑΥΛΟΥΣ και για αυτό τον λόγο προχώρησε στην επιβολή τροφείων - δηλαδή χαράτσι- στους δημότες με την ελπίδα ότι κάποτε θα τους εκσυγχρονίσει.
Απαράδεκτη ήταν επίσης και η στάση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας Καρακώστα, Παισόπουλου, Τσελέκα και Πούλιου οι οποίοι υπερασπίσθηκαν με σθένος τις φορομπηχτικές προτάσεις του κ. Προβατόπουλου αποδεικνύοντας ότι μόνο προοδευτική δεν είναι η σημερινή διοίκηση των Αγίων Αναργύρων.
Ο μόνος που σώθηκε προς στιγμήν, από το ναυάγιο ,ήταν ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Σπανός όπου με την τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο θέμα, υπερασπίσθηκε την λειτουργία και το έργο των Β.Σ. για τα προηγούμενα χρόνια ενώ στη συνέχεια "άδειασε" και τον κ. Προβατόπουλο χαρακτηρίζοντας, ατυχείς και υπερβολικές τις θέσεις και τις απόψεις του σημερινού Προέδρου των Βρεφονηπιακών Σταθμών. Όμως κι αυτός στο τέλος ψήφισε το χαράτσι της διοίκησης προς στους γονείς επιβεβεβαιώνοντας το προεκλογικό σύνθημα του Ν.Σαράντη ότι θέλει..."φαντασία και μεράκι για να διοικείς αυτόν τόπο".
Επίσης θα συμπληρώναμε ότι τέτοια-φορομπηχτική- φαντασία διαθέτουμε και εμείς που δεν έχουμε την δικιά σας εμπειρία σε θέματα διοίκησης δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: