Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Σε ανακύκλωση των ίδιων αποτυχημένων επιλογών και χωρίς ουσία ήταν οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο δήμαρχος για τις θέσεις των αντιδημάρχων.
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου παρέμεινε ο Β.Σπανός δικαίωνοντας την άποψη ότι ήταν εικονική η παραίτηση του μετά την μεγάλη γκάφα που έκανε με την απόφαση της Αίνου.

Οι κύριοι Τσελέκας και Μαρίνης κατάφεραν να ξαναγίνουν αντιδήμαρχοι οι οποίοι με την προηγούμενη αποτυχημένη πολιτική τους στην καθαριότητα και στα οικονομικά του δήμου αντίστοιχα είχαν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνιακή πολιτική του δημάρχου αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης.
Όμως ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του για να διατηρήσουν τις ισορροπίες προτίμησαν να μην τους δυσαρεστήσουν και απλώς τους άλλαξαν ρόλους με αποτέλεσμα η ψιθυρολογία να φουντώσει ακόμη περισσότερο για τους λόγους παραμονής τους σε επιτελικές θέσεις της διοίκησης.

Η επιλογή του κ Παισόπουλου σε θέση αντιδημάρχου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας όπως και η αναβάθμιση του κ.Ρούσσου σε αντιδήμαρχο τεχνικών έργων έγινε ύστερα από πιέσεις που άσκησαν οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι.
Οι μεγάλοι χαμένοι ήταν:

- Ο κ.Προβατόπουλος που από αγαπημένο παιδί της διοίκησης έγινε το "μαύρο" πρόβατο και "εξορίστηκε" χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες σε μία από τις επιχειρήσεις του δήμου.

- Ο Μ.Πούλιος που δεν ανέλαβε καμία διοικητική θέση όμως δικές μας πληροφορίες λένε αυτό πιθανόν να έγινε και με τη δικά του θέληση στη προσπάθεια να αποφύγει τη φθορά που δημιουργεί μια διοικητική θέση ενώ δεν έχει ξεπεραστεί και το πρόβλημα που έχει με στενό συνεργάτη του δημάρχου.

- Η Χ. Χρονοπούλου η οποία "καθαρίστηκε" από το Πολιτιστικό Κέντρο και στην θέση της αναλαμβάνει η κ. Γιαννάκη αλλά και οι κυρίες Στίγκα και Μαρινάκη με την πρώτη να διεκδικεί μια θέση στο δ.σ.του Πάρκου "Α.Τρίτσης".
Επίσης παρέμεινε ο κ. Περάκης στον Αθλητικό Οργανισμό και νέος αντιπρόεδρος είναι ο Φ. Κοντοπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: