Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Πανικός έχει κυριεύσει την διοίκηση Σαράντη με το "μνημόνιο -μνημόσυνο" που υπέγραψε με τον ΟΣΕ και το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνίας.
Ήδη ο φιλοσαραντικός "ανενταχτος" τύπος έβγαλε εσπευμένα νέο φύλο για να δικαιολογήσει τα καθοριστικά λάθη της δημοτικής αρχής για το μέλλον της πόλης.
Ο δήμαρχος σε κατάσταση σύγχυσης μέχρι και έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα.
Παρατηρούμαι λοιπόν ότι ο φιλοσαραντικός τύπος πιστεύει ότι θα πέσουν εκατομμύρια ευρώ για έργα στο δήμο χωρίς καν να έχει διεκδικήσει και να συγκρουστεί με την "γαλάζια" κυβέρνηση η δημοτική αρχή που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ.
Φαίνεται ότι εκεί στο δήμο έχουν κρυφό έρωτα με τους Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας για αυτό και δεν παλεύουν δυναμικά και δεν καταγγέλλουν δημόσια το "γαλάζιο" ανάλγητο κράτος.
Άσε που ο δήμαρχος και τα πασοκικά στελέχη της διοίκησης υποστηρίζουν μαζί με τον "υπερευαίσθητο" οικολόγο σύμβουλο ότι η κυβέρνηση Καραμανλή δεν τους δίνει χρήματα ,τους αγνοεί και τους κοροϊδεύει.
Τώρα δηλαδή οι αποτυχημένοι μεταρρυθμιστές αποφάσισαν να ρίξουν όλο το χρήμα στους Αγίους Αναργύρους.
Ξαφνικά δηλαδή οι τοπικοί "πράσινοι" δημοτικοί παράγοντες εμπιστεύονται τους "γαλάζιους" εξουσιαστές;

Η φαρσοκωμωδία για την πόλη μας δυστυχώς συνεχίζεται...
Όπως επίσης διαβάζουμε και σε άλλα blogs η διοίκηση περίμενε να αλλάξει ο υπουργός για να δημοσιοποιήσει το θέμα.

Και η δικαιολογία ότι το κράτος έχει συνέχεια είναι συνήθως για αφελείς πολίτες άλλης χώρας αφού συνήθως τέτοιου είδους αόριστα μνημόνια μένουν στο συρτάρι.
Όσο για τους "αχρωμάτιστους λαγούς" όλοι έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζουν και τι ωραίες πάσες δίνουν στη δημοτική αρχή του κ Σαράντη για να προβάλει τις αποτυχίες ως "επιτυχίες".
Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει και η διαδικτυακή ενημέρωση και μαθαίνουν οι δημότες τα επικοινωνιακά τερτίπια της δημοτικής αρχής γιατί κάποιοι "επαγγελματίες" δημοσιογράφοι (σκέτο παρατράγουδο) επιμένουν να μας παραμυθιάζουν προς δικό τους όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: