Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Aπό το http://www.agioianargyroi-neaepoxh.blogspot.com

Στην τελευταία σελίδα της αυτοδιοικητικής εφημερίδας "Νέα Γνώμη" στις 21 Ιανουαρίου του 2009 υπάρχει αναφορά "Με ποιον να αναμετρηθεί ο Σαράντης κ. Νικητόπουλε" και συνεχίζει η εφημερίδα "Να λοιπόν που μας δίνεται πάλι η ευκαιρία να σας ρωτήσουμε.

Εσείς θα είστε υποψήφιος κ. Νικητόπουλε(έτσι για να σας συμπεριλάβουμε στην επόμενη δημοσκόπηση) και αν ναι ποιο κόμμα θα σας υποστηρίζει;"

Ρωτάμε λοιπόν εμείς με την σειρά μας την εφημερίδα.

Κάνετε δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του κου Σαράντη και χρησιμοποιείται άλλη εταιρία δημοσκοπήσεων;

Για ποιο λόγο τάχα;

Πρέπει να υπενθυμίσουμε στην διεύθυνση της εφημερίδας ότι ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ήταν υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές χωρίς να έχει την υποστήριξη κανενός κόμματος.Δυστυχώς η ανάγκη συμμετοχής ανθρώπων με κύρος και επαγγελματική ανεξαρτησία εξακολουθεί να υπάρχει και τώρα ακόμη περισσότερο.

Το αν θα είναι και πάλι υπόψήφιος ο κος Νικητόπουλος θα το αποφασίσει ο ίδιος και οι άνθρωποι που τον στηρίζουν και όχι τα κομματικά παιχνίδια και οι τοποτηρητές.

Το ποιος θα στηρίξει, θα το δείξουν οι πολίτες της πόλης ανεξάρτητα με τις επιλογές τους στις εθνικές εκλογές.

Αυτό άλλωστε έγινε και στις περασμένες εκλογές όπου ο εκλεκτό σας κύριοι της "Νεας Γνωμης" κος Σαράντης, ακόμη και με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, την πρώτη Κυριακή πήρε μόνο 26% αφού μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ τον απέρριψε ως πρώτη επιλογή.

Όσο λοιπόν και αν προσπαθείτε δεν μπορείτε να κρύψετε το φόβο σας για την δυναμική που αναπτύσσει η παράταξή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: