Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ... ΜΑΤΙΑ

Από το www.dimotis-agan.blogspot.com

Και αφού θυμηθήκαμε αξέχαστες στιγμές του Ελληνικού κινηματογράφου και της Ελληνικής πραγματικότητας, στο δικό μας βατοπαίδι υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα... έχουμε την μονιμότητα των εργολάβων... ουδέν μονιμότερο του προσωρινού!
Τους συναντήσαμε επι προ προγενέστερων διοικήσεων, συνέχισαν επί προγενέστερων διοικήσεων όπου προστέθηκε και νέο τιμ και όλους μαζί τους ξαναβρίσκουμε επί σημερινής διοίκησης και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσουμε να τους συναντάμε και στις μελλοντικές συμβάσεις δημοσίων έργων.
Πως γίνεται ανάμεσα στους χιλιάδες εργολήπτες δημοσίων έργων που έχουν έδρα στην Αττική, στο δικό μας βατοπαίδι να αναδεικνύονται μειοδότες ή να επιλέγονται σε μελετοκατασκευές οι ίδιοι και οι ίδιοι;
Πως γίνεται να ανατρέπονται η να καταργούνται οι νόμοι των πιθανοτήτων και το απρόβλεπτο να δίνει τη θέση του στο προβλέψιμο και το τυχαίο να παίρνει τελικά τη μορφή του μεθοδικού;

Μεθόδευση μεν αλλά με νομιμοφανείς διαδικασίες θα πει κάποιος.
Ναι, αλλά ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;Όχι, ακόμα και ο εμπνευστής του "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" κ. Βουλγαράκης ανασκεύασε, καθώς αναγνώρισε ότι «οι νόμοι δεν καλύπτουν όλα τα θέματα ηθικής».
Εμείς στο δικό μας βατοπαίδι....;
Απλά ζητήστε τις υπογεγραμμένες συμβάσεις εκτέλεσης δημοσίων έργων από προ προγενέστερης διοικήσεως μέχρι σήμερα καθώς να έχετε το νου σας και στις μελλοντικές συμβάσεις και διαπιστώστε ποιοι ήταν, είναι και θα είναι ανάδοχοι.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε το www.dimotis-agan.blogspot.com για τις αναδημοσιεύσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: