Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Σε μεγάλη περιπέτεια μπαίνει ο δήμος από τα καμώματα του δημάρχου να μην ξηλώσει τους αντιδημάρχους που με την αποτυχημένη πολιτική τους επιδείνωσαν κι άλλο την άσχημη κατάσταση στην πόλης.
Αντί λοιπόν να στείλει το σπίτι τους τον Π. Τσελέκα και τον Γ.Μαρίνη που τα έκαναν μαντάρα ο πρώτος με την καθαριότητα και τα σκουπίδια και ο δεύτερος με τα δάνεια και τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη προτίμησε να τους κρατήσει σε άλλο διοικητικό πόστο(αντιδήμαρχοι) για να συνεχίσουν το θεάρεστο... έργο τους.

Ούτε τον δήθεν "ευαισθητοποιημένο οικολογικά" κ. Πούλιο δεν τόλμησε να αξιοποίησει προκειμένου να μη δυσαρεστήσει νεόκοπο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του και νυν αντιδήμαρχο διότι όπως κυκλοφορεί ευρέως μπήκαν και πολιτικά μέσα για να κερδίσει τη θέση αυτή.

Βέβαια την κ.Χρονοπούλου και τον κ. Προβατόπουλο (που τον εξ υμνούσε ο δήμαρχος για το Επιχειρησιακό Σχέδιο) τους "τιμώρησε" και αν για τον Προβατόπουλο υπάρχει η δικαιολογία για την επιβολή τροφείων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την κ.Χρονοπούλου τι συνέβη;

Μήπως η διοίκηση έκανε το χατήρι κάποιων "έμπιστων" υπαλλήλων της στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Φυσικά δεν μιλάμε για τις υπόλοιπες θέσεις που τοποθετήθηκαν κομματικοί φίλοι και αποτυχημένοι δημοτικοί σύμβουλοι γιατί ειδικά για τον έναν ο νεοπλουτισμός του φτάνει σε σημείο να προκαλεί την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: