Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

Από το www.antinews.gr

Δεν πάει καλά η οικονομία, δεν υπάρχουν λεφτά, το κράτος χρωστάει τα μαλλιοκέφαλά του και ως εκ τούτου η λιτότητα για τον λαό είναι επιβεβλημένη! Πράγματι έτσι είναι, γιατί έτσι ήταν πάντα, γιατί έτσι θα ήταν και χωρίς την παγκόσμια οικονομική κρίση, γιατί η πολιτική διαχρονικά ήταν απούσα με την μικροπολιτική κυριαρχούσα.
Ακόμη και τώρα που οι διεθνείς οικονομικές συνθήκες απειλούν να τραβήξουν τη θηλιά από την οποία κρέμεται η Ελληνική οικονομία, οι βολεμένοι, τα συμφέροντα, οι σπατάλες, οι προκλητικές στρεβλώσεις δεν αγγίζονται, ούτε καν ως παράδειγμα προς τον λαό!
Ε, λοιπόν όχι!

Δεν πείθεται ο λαός ότι δεν υπάρχουν λεφτά, όσο θα βλέπει πόσα λεφτά κατασπαταλούνται στο βωμό του μικροκομματισμού, όσο θα βλέπει κάποιους μέσα στη χλίδα και αυτοί να μιλούν σε αυτόν για λίγδα!
Θέλουν να πείσουν το λαό; Ας κάνουν αυτό που πρέπει.
Που θα βρεθούν λεφτά; Να που θα βρεθούν:
- Να αρχίσουν πρώτα από τη Βουλή, μειώνοντας οι Εθνοπατέρες και Εθνομητέρες μας τις βουλευτικές αποζημιώσεις, να μην πληρώνονται στις επιτροπές που συμμετέχουν, να μην λαμβάνουν οδοιπορικά, πηγαίνουν δεν πηγαίνουν στις περιφέρειες τους.
- Να πάρουν τα κόμματα τα μισά από τα δισ. που παίρνουν από τον κρατικό προϋπολογισμό.
-
Να αλλάξει ο Παυλοπουλος νόμος του έμμισθου στρατού Αντιδημάρχων και Αντινομαρχών, να καταργηθεί η διπλομισθία των Αιρετών Αυτοδιοικητικών.
- Να συγχωνευθούν Οργανισμοί και να «σβήσουν» οργανισμοί σφραγίδες που διατηρούνται για να βολεύονται πρόεδροι και σύμβουλοι κομματόσκυλα.
- Να ελαχιστοποιηθούν Επιτροπές και υποεπιτροπές υπουργείων που κοστίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
- Κατάργηση και συγχώνευση υπουργείων
Να που θα βρεθούν τα λεφτά, να πως καθοδηγείται ο λαός, να πως αναπτύσσεται σχέση εμπιστοσύνης, να πως περιορίζεται η λιτότητα όταν διαχέεται προς όλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: