Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

ΣΚΙΖΟΥΝ...ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

Σκίζει... από προγραμματισμό η διοίκηση Σαράντη κι αυτό το αποδεικνύει καθημερινά με πρόσφατο κατόρθωμα την λειτουργία του πρώην κινηματογράφου "ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ" το οποίο είναι εδώ και πέντε χρόνια έτοιμο για να λειτουργήσει.
Την μία τους έφταιγε η ΔΕΗ ,την άλλη τους έφταιγε ο εργολάβος, την παράλλη δεν είχαν λεφτά και τώρα φταίνε μάλλον τα παιδιά που καθυστερούν να δώσουν νέα ονομασία στο πολύπαθο κτίριο.
Η αδιαφορία της διοίκηση εξόργισε μέχρι και τη φιλοσαραντική φυλλάδα "Ενεργός Πολίτης" η οποία τους κράζει για την αναποτελεσματικότητα που δείχνουν οι συνεργάτες του δημάρχου στο συγκεκριμένο θέμα.
Φαίνεται πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες δημοτικές εκλογές, να γίνουν πανηγυρικά τα εγκαίνια του κτιρίου για τρίτη φορά (!!!) και μετά να λειτουργήσει διότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα φανεί και θα προβληθεί το έργο της σημερινής διοίκησης.
Επίσης καλό είναι να μας πληροφορήσουν με τι τρόπο σκοπεύουν να λειτουργήσουν το "Μαρία Ελενα", τι είδους εκδηλώσεις σκέφτονται να κάνουν και κυρίως ποιοι φορείς θα συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: