Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ

Παράξενη σιωπή επικρατεί από τον σύλλογο των επαγγελματοβιοτεχνών της πόλης για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη,για την αγοραστική καθίζηση, για την ακρίβεια και για την υποβάθμιση που έχει υποστεί η τοπική αγορά από την καθυστέρηση των έργων ολοκλήρωσης του Προαστιακού.
Η σιωπή του Προεδρείου σε όλα αυτά που συμβαίνουν ερμηνεύεται από πολλούς επαγγελματοβιοτέχνες στις καλές σχέσεις που έχει ο Πρόεδρος του συλλόγου με τον δήμαρχο.

Συγκεκριμένα η διαμαρτυρία για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη είναι ανύπαρκτη όταν άλλοι σύλλογοι σε άλλους δήμους ξεσήκωσαν τα μέλη τους για το ίδιο θέμα ενώ στο δικό μας δήμο ακόμα συσκέπτονται για το αν πρέπει να βγάλουν μία ανακοίνωση.

Η δυσαρέσκεια των μελών του συλλόγου δεν εξαντλείται μόνο στα παραπάνω ζητήματα αλλά και στην ανυπόφορη κατάσταση που επικρατεί με το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τη έλλειψη χώρων πάρκινγκ στη πόλη.

Η αδράνεια που παρουσιάζει ο τοπικός σύλλογος επαγγελματοβιοτεχνών σύμφωνα με γνώμες και απόψεις που πήραμε από αρκετούς επαγγελματίες της περιοχής χρεώνεται αποκλειστικά στον Πρόεδρο του, ο οποίος λένε αναλώνεται σε δημόσιες σχέσεις και όχι στην ουσιαστική αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων του κλάδου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: