Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΦΕΡΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!

Με καταχωρήσεις και ισολογισμούς έχει γεμίσει τις φιλοσαραντικές εφημερίδες η διοίκηση Σαράντη ώστε να αποφύγουν και την παραμικρή αναφορά για το οικονομικό ναυάγιο του δημοτικού αναψυκτηρίου της πλατείας.
Παρατηρούμε λοιπόν ότι στον ισολογισμό της δημοτικής επιχείρησης "Τεχνική Αναπτυξιακή Α-Α" υπογράφει ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ.Φλ. Κοντοπίδης και μας γεννάται η εξής απορία: Πρώτον με ποιο σκεπτικό ένας μη εκλεγμένος υποψήφιος σύμβουλος είναι Πρόεδρος της Επιχείρησης( Γ. Ελαιοτριβάρης) και πως δέχεται ο εκλεγμένος (Κοντοπίδης) να είναι υφιστάμενος του;
Δεύτερον μήπως πρέπει να δημοσιοποιήσουν και οι δύο τις σπουδές και τα πτυχία τους για να δούμε αν αξίζουν να διοικούν την δημοτική επιχείρηση η οποία μετά τα τελευταία γεγονότα πάει από το κακό στο χειρότερο.
Και κάτι τελευταίο για τον καυγά που έγινε μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων για το αναψυκτήριο.
Ευτυχώς που μεσολάβησε ο δήμαρχος και αποσύρθηκαν οι μηνύσεις διότι ο υπαίτιος του επεισοδίου τυγχάνει να είναι και ο οδηγός του οπότε η κατακραυγή θα ήταν μεγαλύτερη και για τον ίδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: