Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ

Βουλιάζει καθημερινά στην υποβάθμιση ο δήμος των Αγίων Αναργύρων.
Το λίγο πράσινο που υπήρχε στην πόλη χάθηκε με το έργο του ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ αφού εκατοντάδες πεύκα κόπηκαν για χάρη της...ανάπτυξης ενώ το Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος των τοπικών συμφερόντων,- Οι ελεύθερι χώροι που υπάρχουν στην πόλη και μπορούν να αξιοποιηθούν (301 Στρατιωτικό Εργοστάσιο, Υπουργείο Γεωργίας και αμαξοστάσιο του ΟΣΕ) δεν... διεκδικούνται από την δημοτική αρχή του κ. Σαράντη αλλά προτιμά να φυτεύει δέντρα τα οποία δεν μπορεί ούτε να ποτίσει ,ούτε να τα συντηρήσει ύστερα από ομολογία του αρμόδιου αντιδημάρχου με συνέπεια τα καημένα τα δεντράκια να ξεραίνονται!!!

- Το κυκλοφοριακό χάος είναι ο καθημερινός εφιάλτης των κατοίκων όπου αποστάσεις λίγων λεπτών εντός της πόλης γίνονται τώρα σε πενταπλάσιο χρόνο.

Αιτία φυσικά η ασυδοσία των εργολάβων του προαστιακού που έκλεισαν δια παντώς κομβικούς δρόμους (Μεσολογγίου) χωρίς σχέδιο και σοβαρές μελέτες μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν τα συμφεροντά με το λιγότερο οικονομικό κόστος για τους ίδιους.

- Ανυπόφορη είναι και η κατάσταση με την καθαριότητα όπου ο δήμος των Αγίων Αναργυρων θεωρείται από τους πιο βρώμικους κατι που το ομολογούν και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων "ΠΑΡΟΝ" και "ΑΞΙΑ".

Οι φιλότιμες προσπάθειες των υπαλλήλων της καθαριότητας του δήμου δεν μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση αφού η δημοτική αρχή του κ Σαράντη δείχνει αδύναμη και κυρίως ανίκανη να αντιμετωπίσει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα για την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: