Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Νέες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ψήφισε η διοίκηση Σαράντη ύψους 5% σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει κτυπήσει ανελέητα τα ελληνικά νοικοκυριά.
Τα προκλητικά επιχειρήματα της δημοτικής αρχής που εκφράστηκαν μέσω των δημοτικών της συμβούλων απέδειξαν ότι "οι ψευτοσοσιαλιστές σύμβουλοι" ακολουθούν πιστά την νεοφιλελεύθερη πολιτική της σημερινής κυβέρνησης.
Η ανικανότητα των οικονομικών συνεργατών του δημάρχου δείχνει ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο και κάθε λογική με αποτέλεσμα να οδηγούν τον κ. Σαράντη στον εύκολο δρόμο των φοροεπιβαρύνσεων στους πολίτες των Αγίων Αναργύρων
Οι "ψευτοπροοδευτικοί" δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι έπρεπε να μπουν μεγαλύτερες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη διότι με αυτές ομολογούν δε λύνουν το πρόβλημα και ίσως στη συνέχεια ακολουθήσει και νέο δάνειο για να αντιμετωπισθούν τα ελλείμματα που έχουν δημιουργηθεί.
Η φορομπηχτική πολιτική της διοίκησης Σαράντη έχει πλέον εξοργίσει τους δημότες που άλλα άκουγαν προεκλογικά και άλλα βλέπουν να κάνει η σημερινή δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: