Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ

Σοβαρή είναι η αποκάλυψη που κάνει το site "ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ" σχετικά με την συντήρηση της πισίνας στο Ίδρυμα Αναπήρων που έχει αναλάβει ο δήμος μας.
Συγκεκριμένα αποκαλύπτονται τα εξής φοβερά:
«Λαβράκι» βγήκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Αθλητικού Οργανισμού.Στο 6ο και τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης, το συμβούλιο κλήθηκε να παραχωρήσει αρμοδιότητα προς τη δημοτική επιχείρηση (με βάση μελέτη ύψους 44,982 ευρώ) να αναθέσει σε ιδιώτη τη συντήρηση της πισίνας του Ιδρύματος Αναπήρων.
Ο δήμος είναι υποχρεωμένος, με σύμβαση, να συντηρεί την πισίνα μιας και την χρησιμοποιεί για αθλητικά προγράμματα.

Τα συνταρακτικά αρχίζουν όμως από δω και πέρα.Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού, την συντήρηση της παραπάνω πισίνας (αλλά και της μικρής στο κλειστό γυμναστήριο) έχει αναλάβει συγκεκριμένος ιδιώτης εδώ και καιρό. Προφανώς με διαγωνισμό.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης στο ΔΣ, ορισμένα μέλη του ζήτησαν να μάθουν ποιος ελέγχει την ορθή συντήρηση της πισίνας του Ιδρύματος Αναπήρων. Προς τεράστια έκπληξή μας, ο πρόεδρος πληροφόρησε το σώμα, ότι ο έλεγχος γίνεται από τον συντηρητή του Ιδρύματος, ο οποίος εκτός από υπάλληλος του Ιδρύματος είναι και υπάλληλος του ιδιώτη !!!Με άλλα λόγια, ο μόνος που ελέγχει αν συντηρείται σωστά η πισίνα (που φιλοξενεί εκατοντάδες παιδιά δημοτών μας) είναι ο υπάλληλος του ιδιώτη που έχει αναλάβει την συντήρηση.
Και μη χειρότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: