Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΙΜΙΚΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Αδύναμη δείχνει μέχρι στιγμής η αντιπολίτευση να αναδείξει τα προβλήματα του δήμου και κυρίως να αντιδράσει δυναμικά στις άδικες αποφάσεις που παίρνει η δημοτική αρχή.
Ας δούμε λοιπόν για ποιους λόγους η αντιπολίτευση είναι ελλιπής.
- Η παράταξη του Κ.Τρίγκα είναι υπό διάλυση αφού ήδη ο Ν. Νταηλάκης έχει διαχωρίσει την θέση του ενώ ο έτερος "ανταγωνιστής του", Θ.Τσώκος σκέφτεται να προχωρήσει στην δημιουργία δικού του δημοτικού σχήματος.
Που λοιπόν καιρός να ασχοληθούν με τα προβλήματα της πόλης.
- Η παράταξη του Ν.Ταμπακίδη έχει σκορπίσει μετά και την αποχώρηση του και όλα δείχνουν ότι η πλειοψηφία της "Δημοτικής Ενότητας" θα συνεργαστεί με τον Ν. Σαράντη και ειδικά που στην περίπτωση το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές που έρχονται τους επόμενους μήνες.
- Η παράταξη του Σταύρου Νικητόπουλου παρά το σημαντικό ποσοστό που πήρε στις τελευταίες εκλογές δεν δείχνει ως τώρα ότι έχει την διάθεση να κάνει σκληρή αντιπολίτευση και προτιμά τους χαμηλούς τόνους.
- Η "Δημοτική Αναγέννηση" του Σ.Ραυτόπουλου είναι η μοναδική παράταξη που "ταλαιπωρεί" την δημοτική αρχή (αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ,τροφεία στους παιδικούς σταθμούς) με τον αντιπολιτευτικό και δυναμικό λόγο που ορθώνει αν και με τον κόσμο που έχει λόγω ΚΚΕ μπορούσε να ασκεί ακόμα πιο σκληρή κριτική στην διοίκηση.
- Όσο για την "Ανοικτή Πορεία Δράσης" παρά τις καλές προσπάθειες που κάνει πολεμά μόνη της και χωρίς την βοήθεια(κακώς) και την ανταπόκριση των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: