Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ

Φιέστα για τον Πρόεδρο του ΑΣΔΑ κ. Λ. Μίχο (μήπως πάει για βουλευτής;) ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο εν λόγω Φορέας με την συνεργασία των δήμων Αγίων Αναργύρων, Ίλιον, Καματερού και περιβαλλοντικών οργανώσεων για την σωτηρία του Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης".
Αφού ακούσαμε τις υπερβολές,τις γραφικότητες και τα "θα" από τον κ Μίχο ότι με τις ενέργειες που αναλαμβάνει το Πάρκο θα σωθεί και ότι θα γίνει καλύτερο και από το Hyde Park του Λονδίνο (!!!) στο τέλος ανακοίνωσε και κατάληψη του Πάρκου για δύο μήνες.
Οι τρεις δήμαρχοι δεν έβγαλαν ούτε μιλιά και ούτε τόλμησαν να εκφράσουν τις απόψεις τους στον λιγοστό κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και άφησαν τον κ. Μίχο να τους καπελώσει για ένα θέμα που έπρεπε οι ίδιοι να πρωτοστατούν
Μάλιστα όταν ο κ Μίχος εισέπραξε τις διαμαρτυρίες από κατοίκους και από τα στελέχη δημοτικών παρατάξεων για την αδιαφορία που έδειχνε όλο το προηγούμενο διάστημα απέφυγε να τους απαντήσει.
Εμείς πάντως στεναχωρηθήκαμε ακόμα μια φορά για την κατάντια του Πάρκου και απογοητευτήκαμε για την αδιαφορία που δείχνει ο κόσμος για την σωτηρία του "Αντώνης Τρίτσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: