Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΟΧΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

Πολλά είνα τα παράπονα από μικρομεσαία στελέχη που ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας για την αντιπολιτευτική ανυπαρξία της γαλάζιας δημοτικής παράταξης.
Ο επίσημος διαχωρισμός του Νίκου Νταηλάκη (μέσω της εφημερίδας που εκδίδει) από την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως το αντιμετωπίζει ο έτερος δελφίνος Θ.Τσώκος στον οποίο τα στελέχη της παράταξης του Κ.Τρίγκα του χρεώνουν την χλιαρή αντιπολιτευτική δράση που έχει απέναντι στη διοίκηση Σαράντη κάτι που συμβαίνει κυρίως στις δημαρχιακές επιτροπές όπου σπάνια διαφωνεί.
Οι "κακές" οι γλώσσες λένε επίσης ότι είναι ανεπίτρεπτο στον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο της γαλάζιας παράταξης να αφήνει σε άλλον τα σκήπτρα της αντιπολίτευσης (δηλαδή στον Νταηλάκη) και να μην αναδεικνύει τα προβλήματα του δήμου.
Εξάλλου η προηγούμενη δημοτική αρχή έχει κάθε λόγο να φωνάζει εναντίον της σημερινής διοίκησης αφού μια σειρά από έργα που ξεκίνησε ο Κ.Τρίγκας (Βρεφονηπιακοί σταθμοί,κολυμβητήριο κ.α.) έχουν βαλτώσει με τον Ν.Σαράντη.
Ίσως η ανοχή να μεταφράζεται και σε συνενοχή λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα δημοτικά δρώμενα της πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: