Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ

Tον απόλυτο χλευασμό δέχονται οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλου του Ν. Σαράντη από δεκάδες πολίτες βλέποντας τα προεκλογικά τους φυλλάδια.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα φυλλάδια τριών γυναικών εκλεγμένων συμβούλων Χρονοπούλου, Στίγκα και Γιαννάκη.
Η μεν πρώτη μοιράζει ένα βιβλίο μαζί με την κάρτα της(προκαλώντας ερωτηματικά για το κόστος της έκδοσης) με τα κείμενα και τις σκέψεις που υπάρχουν στο προσωπικό της ιστολόγιο της ενώ δεν αναφέρει πουθενά τι έργο έκανε η κυρία φιλόλογος στο δήμο ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού τα δύο χρόνια που θήτευε όπως το ίδιο (δεν )κάνει και η αποτυχημένη κα Γιαννάκη όπου στον ίδιο Τομέα έχει μηδενικό έργο και στο φυλλάδιο της περιορίζεται σε αναφορές εθελοντικών ομάδων δηλαδή την δουλειά που έκαναν άλλοι αντί για εκείνην….
Επίσης η ανύπαρκτη στα δημοτικά δρώμενα αλλά πετυχημένη καλλιτέχνιδα κα.Στίγκα αντί να γράφει στο φυλλάδιο της το έργο που παρήγαγε η δημοτική αρχή που υπηρετούσε προτιμά να προβάλει το τραγουδιστικό της έργο λες και ψηφίζουμε στο X-FACTOR και όχι για δημοτικές εκλογές.

Βέβαια να επισημάνουμε και τα παρτάκια ή τα τραπεζώματα που κάνουν σε καφετέριες και ψησταριές της περιοχής (όπως ο κ.Παντελιάς, Ελαιοτριβάρης, Ηλιάκης, Κοντοπίδης κ.α) οι υποψήφιοι του Σαράντη επιβεβαιώνοντας το αξέχαστο ρητό του πρωθυπουργού ότι «λεφτά υπάρχουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: