Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

"ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..."

Από το http://dimotis-agan.blogspot.com/
"Σοβαρά υπονοούμενα αφήνει η πρώην φιλοσαραντική εφημερίδα «Ενεργός Πολίτης» για το οικία του δημάρχου Νίκου Σαράντη.
Ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας Αρ. Μπολώτας σε απάντηση καταγγελίας πολίτη για αυθαιρεσίες του δικού του σπιτιού για τις οποίες του επιβλήθηκαν πρόστιμα από την Πολεοδομία παραλληλίζει την δική του υπόθεση με το σπίτι του κ. Σαράντη για το οποίο ψιθυρίζονται ότι έχει και εκείνο αυθαιρεσίες σύμφωνα με δικές του πληροφορίες.
Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι χοντραίνει και αν αληθεύουν τα υπονοούμενα του υπερήλικα εκδότη τότε οφείλει ο κ Σαράντης να δώσει δημόσια απαντήσεις διότι είναι έκθετος απέναντι στους δημότες."
Δυο λόγια για την ιστορία.
Ο θεματοφύλακας του "Πνεύματος και Ηθικής" κ. Μπολώτας..... αφού λύσσαξε επί 5 χρόνια να καταδιώκει δύο συμπολίτες μας με αλλεπάλληλες μηνύσεις και καταγγελίες σε εισαγγελείς, σε πολεοδομίες σε επιθεωρητές, σε περιφερειάρχες, νομάρχες κλπ (διότι οι νόμιμα αποκτημένες ιδιοκτησίες των συμπολιτών αποτελούν εμπόδιο σε ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα πολλών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ), ήρθε και η δική του ώρα.
Όταν λοιπόν οι συμπολίτες, μετά από τόση καταδίωξη τόσων ετών, ζήτησαν από την πολεοδομία να ελέγξει την νομιμότητα του δικού του κτίσματος τότε προέκυψε πλήθος πολεοδομικών παρανομιών και αυθαιρεσιών.
Απ' ότι φαίνεται τώρα έρχεται η σειρά του Νίκου Σαράντη για το δικό του κονάκι.
Τι να υπονοεί άραγε ο Μπολώτας;
Μήπως ο Σαράντης την πρόσφατη (πριν λίγα χρόνια) εξ ολοκλήρου ανακατασκευή της οικίας του την έκανε με... δημόσιο χρήμα;

Το χρήμα του Ελληνικού λαού; Ή μήπως έχει κι αυτός πλήθος πολεοδομικών παραβάσεων;
Ή μήπως και τα δύο μαζί;
Μάλλον έρχεται η ώρα να μάθουμε όλοι μας, τι πραγματικά συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: