Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

"ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..."

Συνέχεια των αναρτήσεων που σχολιάζουν την στάση των στελεχών της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ο αναγνώστης Κ.Λ μας καυτηριάζει τα εξής:

Φίλοι του agioianargyroinews

Άδικα γράφετε για τους τρεις «καμπαλέρος» του Νικητόπουλου που με τις ευλογίες του μπήκαν στο κάρο του Σαράντη. Ούτως ή άλλως, κάρο και περιεχόμενο ήδη προ πολλού έχουν καταντήσει για… πέταμα. Η πορεία τους έχει αποδείξει ότι έχει συνδεθεί με αμειβόμενες ή αποζημιωνόμενες θέσεις, τουλάχιστον για τους περισσότερους αλλά και για πολλούς άλλους που κρύβονταν και κρύβονται ακόμα επιλέγοντας ως τόπο δράσης τους το σκοτάδι και το παρασκήνιο. Αν ακούγατε πριν λίγα χρόνια τους «οπλαρχηγούς» του τοπικού ΠΑΣΟΚ, Πετρόπουλο, Κόξια, Καρκούλια, Πρεδάρη θα είχατε ξεθάψει τα «τσεκούρια» για τον αγώνα. Τότε ο Σαράντης δεν είχε ξεσκαλώσει από τον ΣΥΝασπισμό, κρύβονταν ακόμα εκεί!

Τώρα οι Λιοσιώτες κάνουν τα δικά τους παιχνίδια, ο Κόξιας ο Καματεριώτης παίζει το παιχνίδι της υποταγής στην εξουσία (καλή απόδοση ,όπως το… στοίχημα ένα πράμα), ο Πρεδάρης πιο πονηρός απέδρασε από τα τοπικά και αναζητά την τύχη του με το Δημαρά.

Οι τρείς «καμπαλέρος» της εισαγωγής περιμένουν να εισπράξουν τις αντιμισθίες από τις θέσεις που έχουν ήδη συμφωνηθεί με τον Σαράντη και ο Λαός το… μακρύτερο, όπως πάντα, αφού μυαλό δεν έχει βάλει ακόμα. Ο Νικητόπουλος προσμένει τη στιγμή που οι τρείς καμπαλέρος θα τον ενθρονίσουν στο Δημοτικό θώκο Γιαυτό σου λέω φίλε μου. Άδικα γράφεις μόνο για δύο –τρείς που μπήκαν στο κάρο του Σαράντη. Είναι όλο το σινάφι των δήθεν ιδεολόγων του ΠΑΣΟΚ που έμαθε να τρώει από τους αγώνες των πολλών και να επωφελείται . Λίγοι έμειναν απέξω , τουλάχιστον μέχρι τώρα. Αυτοί που δε έχουν ευπροσάρμοστη μέση , αυτοί που επιλέγουν να μένουν απέξω…

Δεν υπάρχουν σχόλια: