Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ

Επιμένει να σπαταλά δεκάδες χιλιάδες ευρώ η δημοτική αρχή κατά την προεκλογική περίοδο προβάλλοντας το ανύπαρκτο έργο της μέσω μίας προπαγανδιστικής έκδοσης.
Στις 32 σελίδες της έκδοσης συμπεριλαμβάνονται τα αυτονόητα ως νέο έργα όπως οι αναπλάσεις πλατειών και παιδικών χαρών, οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που γινόντουσαν και τα προηγούμενα χρόνια, οι ελάχιστες επικοινωνιακού χαρακτήρα δενδροφυτεύσεις ξεχνώντας την οικολογική καταστροφή του Πευκώνα, οι κοινωνικές λειτουργίες του δήμου, το φιάσκο του Μνημονίου με τον ΟΣΕ, τα έργα του Τρίγκα(!) και πολλές άλλες δημοτικές δραστηριότητες προσπαθώντας να αποδείξει ότι κάτι τέλος πάντων έκανε την τετραετία που φεύγει η σημερινή δημοτική αρχή.
Λεφτά λοιπόν υπάρχουν κύριε Σαράντη για την προβολή σας ενώ αντί να συμμαζέψετε τα οικονομικά της πόλης τα κάνατε θάλασσα με αλλεπάλληλα δάνεια και την επιβολή δημοτικών τελών.
Είναι κρίμα λιπόν να μην κάνετε τίποτα αναπτυξιακό και εποικοδομητικό για αυτόν τον δήμο και να ακολουθείτε την λογική της παρέας, της σπατάλης και των δημοσίων σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: