Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ

Σφάζονται τα παλικάρια του Σαράντη για το μοίρασμα των θέσεων μιας έχουν σίγουρη τη νίκη ενώ πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι θα την πάρουν και από την πρώτη Κυριακή!
Ο δήμαρχος των Αγίων Αναργύρων θεωρεί πως έχει κάνει αποτελεσματικές κινήσεις στο Καματερό αφού δεν υπάρχουν αντάρτες εκεί αλλά επίσης κατάφερε να ενσωματώσει και μεγάλο μέρος των στελεχών του Νικητόπουλου.
Όμως τα δικά του στελέχη του που τον στήριξαν όλη αυτή την τετραετία βλέπουν ότι χαριν των υποψηφίων του Καματερού και του Νικητόπουλου δεν πρόκειται να έχουν τα ίδια οφέλη και έχουν αρχίσει να μοιράζουν δημόσια κατηγορίες και να ύβρεις εναντίον στενών συνεργατών του Σαράντη.
Μάλιστα είναι τόσο εξαγριωμένοι κάποιοι από την παράταξη του Δημάρχου που απειλούν να προσφύγουν μέχρι και την δικαιοσύνη διότι έχουν αγανακτήσει με την μεθοδολογία που χρησιμοποιεί εναντίον τους (ανώνυμες συκοφαντικές, επιστολές, απειλητικά τηλεφωνήματα) ο μεγαλοκομματάρχης του ΠΑΣΟΚ Ι. Ελαιοτριβάρης αλλά και ο αδελφός του δημάρχου που είναι ο εγκέφαλος των εσωκομματικών εκκαθαρίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: