Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Βρε τον αθεόφοβο τον δήμαρχο κατόρθωσε να φέρει μέχρι και το Πρωθυπουργό στη πόλη μας για να εξασφαλίσει την εκλογή του.
Αλλά και ο Παπανδρέου δεν πάει πίσω... τόσο πολυ τρέμει για τον Σγουρό που καταδέχτηκε να έρθει μέχρι και τους Αγίους Αναργύρους για να εξασφαλίσει κανά ψηφαλάκι για τους τοπικούς και περιφερειακούς εκφραστές του μνημονίου.
Βέβαια στο ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΑ εκτός από τους υποψήφιους του Σαράντη και τις γυναίκες τους οι υπόλοιποι χειροκροτητές ήταν μεταφερόμενοι από γειτονικούς δήμους...για τέτοια επιτυχία προσέλευσης μιλάμε.
Ας δούμε τι γράφει παρακάτω το έγκυρο
www.antinews.gr για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο δήμο μας:
Για να πάει ο Γ. Παπανδρέου να μιλήσει στους Αγίους Αναργύρους με συνοδεία υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών και νυν δημάρχων οι οποίοι έσπευσαν να στηρίξουν τον Γ. Σγουρό, τότε σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ. Μάλλον θα πήγε και μέχρι την εκκλησία ο πρωθυπουργός να ανάψει κανένα κεράκι διότι δε βλέπει φως στο τούνελ.
Ο κ. Παπανδρέου ξανα-επανέφερε το δίλημμα «ή εγώ και το Μνημόνιο ή το χάος, γι’ αυτό ψηφίστε τις επιλογές μου». Είπε «έχουμε χρέος να μην καταστούμε όμηροι τυχοδιωκτισμών» και πρόσθεσε ότι «σε τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μιλήσει ο λαός, γιατί δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην δημοκρατία».
Κι αν καταλάβαμε καλά πώς λέγεται ο εκβιασμός για υφαρπαγή της ψήφου; Αυτό δεν είναι τυχοδιωκτισμός;
«Αποφασίζουμε και ψηφίζουμε, αν η πατρίδα μας ολοκληρώνει τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί για τη σωτηρία της χώρας ή αφήνουμε αυτή την προσπάθεια στη μέση και αφήνουμε τους κόπους και τις θυσίες να πάνε χαμένες», είπε ο πρωθυπουργός.
Δηλαδή να βάλουμε το κεφάλι μας στον ντορβά και να του πούμε «πάρε νέα λαϊκή εντολή και άλλαξέ μας τον αδόξαστο». Μάλλον για κορόϊδα ψάχνει.
Επιπλέον, ανέφερε ότι θα είναι ψήφος για το η χώρα θα συνεχίσει ή όχι να χτίζει πάνω στην πολιτική και κοινωνική σταθερότητα ώστε να συνεχιστούν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και να διατηρήσει την αξιοπιστία.
Εδώ φυσικά είναι ο εκβιασμός της πολιτικής αποσταθεροποίησης που βάζει στο τραπέζι ώστε να φοβηθεί ο κόσμος.
Ο πρωθυπουργός θυμήθηκε την υποβαθμισμένη Δυτική Αττική και παρουσίασε πέντε προτάσεις για τη βελτίωση της κατάστασης.

Ειδικότερα, είπε ότι έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό για την πλατεία Αγ. Στυλιανού στο δήμο Ζεφυρίου, και ανέφερε ότι θα γίνουν απαλλοτριώσεις τριών νέων μεγάλων εκτάσεων για χώρους πρασίνου, στο Καματερό και στους Αγ. Ανάργυρους, με χρήματα του Πράσινου Ταμείου.
Επιπλέον, αναφέρθηκε στη δημιουργία κοινόχρηστων χώρων πρασίνου σε γειτονιές με το πρόγραμμα «Αθήνα x 4» και τόνισε ότι θα διαμορφωθεί ο ορεινός όγκος του Αιγάλεω σε χώρους πρασίνου και αναψυχής σε δύο σημεία, ενώ θα υπάρξει και ενίσχυση πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Προεκλογικές υποσχέσεις στους ιθαγενείς με λίγα λόγια.

Πάνω στην απελπισία του να κερδίσει ψήφους και χρόνο, τάζει έργα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: