Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

"Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ..."

Επιβεβαιωθήκαμε τελικά και οι τρεις της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" δηλαδή οι Γαλάνης, Γέρουλας και Καρτελιάς είναι υποψήφιοι με το Νίκο Σαράντη. Όπως γράφει και ο αναγνώστης μας Ν.Μ τα τρία στελέχη του Νικητόπουλου έχουν την δική τους ιστορία στην πόλη και μας περιγράφει τα εξής:
"Ο πρώτος βούλιαξε οικονομικά επί Ταμπακίδη κατασκευαστική δημοτική επιχείρηση και χρέωσε με πολλά εκατομμύρια τον δήμο.

Ο δεύτερος το έπαιζε "πράσινος" αντάρτης στις προηγούμενες εκλογές αλλά μόλις του τράβηξε το αυτάκι ο ο Πρωτόπαπας (λόγω ότι δούλευε στην τράπεζα) έστριψε... και ενώ αρχικά έβριζε τον Σαράντη τώρα έχει γίνει βασιλικότερος του βασιλέως.
Όσο για τον υπερήλικα κ. Καρτελιά ακόμη θυμάμαι να σχολιάζει την εποχή του "βρώμικου ‘89" το βρίσιμο και την χλεύη που έτρωγε από τον σημερινό δήμαρχο που ήταν τότε μεγαλοστέλεχος στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ και κυνήγαγε τους παλιοπασόκους στυλ Καρτελιά.
Τώρα όλοι αυτοί χάριν της καρέκλας και των μισθών που έρχονται…έχουν ασπαστεί το δόγμα Σαράντη και κρύβονται πίσω από τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και της δήθεν ενότητας.
Για κάποιους η ξεφτίλα δεν έχει όρια... "

Δεν υπάρχουν σχόλια: