Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ"

Από το www.enotikhporeia.blogspot.com
Καταγγέλλουμε στους συμπολίτες μας Αγ. Αναργύρων και Καματερού την αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική στάση του κ. Σαράντη, τη φασιστική και αναξιοπρεπή συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνων στο ηρώο της πόλης των Αγίων Αναργύρων κατά την επέτειο της 28ης Οκτώβρη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σαράντης λειτουργώντας με διαχωριστικές γραμμές και αποκλεισμούς ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ (!!!) στον πρώην Δήμαρχο Καματερού και υποψήφιο Δήμαρχο του νέου μας Δήμου να καταθέσει στεφάνι για τη γιορτή της Εθνικής μας επετείου!!!
Διερωτώμεθα :
Αν ο αποκλεισμός έχει τοπικιστικό χαρακτήρα (Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό) και αν ναι, ως προς τι η συνένωση των δύο Δήμων;
Αν ο αποκλεισμός έχει κομματικό χαρακτήρα σε μέρα Εθνικής παλιγγενεσίας και ομοψυχίας.
Αν ο αποκλεισμός είναι μέσον αντιπαράθεσης ενόψει Δημοτικών εκλογών. Αν ο αποκλεισμός είναι η έκφραση πανικού που φαίνεται να διακατέχει τον κ. Σαράντη και την παράταξή του, επειδή καλά γνωρίζει ότι δεν θα είναι ξανά Δήμαρχος της πόλης.
Σχόλιο :
Αυτό που κατόρθωσε η αντιδημοκρατική και απρεπής στάση του κ. Σαράντη να κάνει, είναι η συσπείρωση ΟΛΩΝ των υπολοίπων παρατάξεων, που κι αυτές είχαν την ίδια ανάλγητη μεταχείριση με την παράταξη του κ. Δανάκου.
Θεωρούμε τεράστια προσβολή και υποτίμηση στα πρόσωπα των υποψηφίων συμβούλων, πολιτών των Αγίων Αναργύρων, που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της «Ενωτικής Πορείας» του κ. Δανάκου.
Θεωρούμε ανυπέρβλητη προσβολή τοπικιστικού χαρακτήρα το διαχωρισμό των πολιτών Αγίων Αναργύρων και Καματερού.
Αν ο κ. Σαράντης μαζί με τους κ.κ. Μίχο και Ραγκούση δεν ήθελε τη συνένωση με τους «παρακατιανούς» πολίτες του Καματερού, γιατί επεδίωξε αυτή τη συνένωση;
Μήπως για να χρησιμοποιήσει το Καματερό ως εγγυητή λήψης νέων δανείων, βουλιάζοντας το νέο Καλλικρατικό Δήμο, όπως βούλιαξε οικονομικά και το Δήμο Αγίων Αναργύρων;
Η κρίση είναι δική σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: