Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Άγιοι Ανάργυροι μέσα στην έδρα της ομάδος του Περιστερίου με 0-3 και σκαρφάλωσαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του 8ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με 8 βαθμούς. Συγκεκριμένα το www.periferiako.gr και η Χρυσούλα Ζερβού γράφει τα εξής:
Την έκπληξη έκαναν οι Aγιοι Ανάργυροι στο δημοτικό στάδιο του Περιστερίου, σημειώνοντας τρία τέρματα απέναντι σε μία ομάδα, όπως το Περιστέρι, που είχε αρκετά καλή πορεία ως τώρα. Η ομάδα των δυτικών προαστίων μπήκε δυναμικά και απείλησε την εστία του Δρίβα νωρίς στο 8' με φάουλ του Πρέκα που κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 14' ο Σφακιανάκης σούταρε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και σημάδεψε το δοκάρι. Το πρώτο γκολ των Αγίων Αναργύρων ήρθε στο 44' έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Πρέκα, ο οποίος πάσαρε στον αμαρκάριστο Μαρκάκη και εκείνος με πλασέ έγραψε το 1-0. Από την άλλη, ο ΑΟ Περιστερίου δεν απείλησε ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους στο α' ημίχρονο. Στο πρώτο δεκάλεπτο του β' ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και απείλησαν την εστία του Τσουκαλά στο 50' με φάουλ, που εκτέλεσε ο Ποστόλης, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων μπλόκαρε. Το Περιστέρι συνέχισε να πιέζει και στο 54' μετά από κόρνερ ο Ποστόλης έκανε την κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Περιστερίου απείλησε ξανά με τον Πλέστη αλλά το σουτ του βγήκε ελάχιστα εκατοστά άουτ. Στο 69' υπήρξε λογομαχία ανάμεσα στον τερματοφύλακα των Αγίων Αναργύρων, Γιάννη Τσουκαλά και τον επιθετικό του Περιστερίου, Μπέλη, με αποτέλεσμα να αντικρίσουν και οι δύο κίτρινη κάρτα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πρέκας, έπειτα από σέντρα του Σφακιανάκη, με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Δέκα λεπτά αργότερα, ο επιθετικός των Αγίων Αναργύρων απέδειξε εκ νέου ότι βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και με ατομική προσπάθεια σημείωσε με αριστερό σουτ το τρίτο γκολ για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. Από την ομάδα του Περιστερίου ξεχώρισαν οι Νησαριώτης και Λαγκαδινός, ενώ για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων κορυφαίοι ήταν οι Μαρκάκης και Πρέκας. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής των Αγίων Αναργύρων Θοδωρής Σιβρής διακομίστηκε στο νοσοκομείο, καθώς στο 43' γύρισε το γόνατό του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την παρουσία της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο, έμεινε ο Γιώργος Αρχοντάκης μετά το 3-0 των Αγίων Αναργύρων μέσα στο Περιστέρι. Η ομάδα του συνδύασε θέαμα και ουσία στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση και απόλυτα δίκαια έφτασε στο τρίποντο. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός τεχνικός σχολίασε:
"Παίξαμε με μία ομάδα η οποία έχει πολύ καλή επιθετική λειτουργία και βάσει αυτού που έβγαλε στο γήπεδο ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Σε συνδυασμό με το ότι παίζαμε εκτός έδρας, μεγάλωνε τον δείκτη δυσκολίας για εμάς. Παρ' όλα αυτά, είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Λειτουργήσαμε άψογα έκτος από το τρίτο δεκάλεπτο του β' ημιχρόνου και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο".
Την επόμενη αγωνιστική η Άγιοι Ανάργυροι παίζουν εντός έδρας με τον Άγιαξ Ταύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: