Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"

Άγριο κράξιμο τρώει ο επικεφαλής της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" Σταύρος Νικητόπουλος από ψηφοφόρους και μέλη της παράταξης του για την ξαφνική αλλαγή στάσης του, απέναντι στη δημοτική αρχή του κ.Σαράντη (έχουμε δεκάδες αρνητικά σχόλια τα οποία δεν τα δημοσιεύουμε διότι είναι υβριστικά).
Τα πύρινα κείμενα στην εφημερίδα και στο blog της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" αποδεικνύουν πόσο καυστικός και επιθετικός ήταν ο γιατρός τα τελευταία τρία χρόνια για την διοίκηση των Αγίων Αναργύρων. Ο ίδιος ο κ. Νικητόπουλος όλη αυτή τη περίοδο είχε δεχτεί πλήθος αρνητικών και προσβλητικών δημοσιευμάτων από την φιλοσαραντική εφημερίδα «Ανένταχτος Δημότης» για την προσωπική και δημοτική του δράση.
Βέβαια πολλά στελέχη της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ ξεχνούν την αρνητική κριτική που ασκούσαν τα προηγούμενα χρόνια και τώρα ξημεροβραδιάζονται με τον κ.Σαράντη και τους συνεργάτες του για να καπαρώσουν μία θεσούλα σε περίπτωση νίκης του σημερινού δημάρχου.
Μάλιστα όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις.
Βέβαια σοβαρό πρόβλημα για την περαιτέρω δημοτική διαδρομή του έχει και ίδιος ο γιατρός που με πρόφαση το ασυμβίβαστο χάρισε στην ουσία τον συνδυασμό του στη δημοτική παράταξη του κ.Σαράντη με συνέπεια να του δώσει σωσίβιο σωτηρίας.
Οι κακές γλώσσες μάλιστα λένε ότι το αλισβερίσι ανάμεσα σε Νικητοπουλο και Σαράντη έχει να κάνει με την παραμονή του γιατρού στο τιμόνι του ΙΚΑ Ανάκασας και με την υποψηφιότητα του για την μεθεπόμενη τετραετία.
Εμείς πάντως περιμένουμε με ανυπομονησία τι θα λέει η ανακοίνωση συνεργασίας και τι θα υποστηρίζει επίσημα η παράταξη του πετυχημένου γιατρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: