Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

"Η ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ"

O αναγνώστης μας Δ.Ζ μας έστειλε το εξής καυστικό μήνυμα το οποίο και δημοσιεύουμε:
Παρακολουθούσα το blog της «Νέας Εποχής» του Σ.Νικητόπουλου, που όπως αποδείχθηκε, μάλλον ήταν μία «φούσκα» που ξεφούσκωσε άδοξα, αφήνοντας στη θέση της το απόλυτο πολιτικό μηδέν, που περιλάμβανε. Έτσι μου γεννήθηκαν πλήθος ερωτηματικών για το ρόλο που έπαιξαν και παίζουν οι ιδιοκτήτες και τα στελέχη της δήθεν ανεξάρτητης και ανυπότακτης παράταξης , που θα έφερνε νέα ήθη στη πολιτική ζωή της πόλης μας.
Πράγματι έφερε. Πρότεινε σαν επίσημο ήθος αυτό του πιθήκου, που όταν του ζητάνε να δείξει το πρόσωπό του , δείχνει τα ..., που τα θεωρεί το ίδιο αντιπροσωπευτικά και αξιόπιστα.

Μόνο που αυτό είναι θαυμαστό για τον κόσμο των ζώων απολύτως όμως αταίριαστο και αναιδές για τον κόσμο των λογικών ανθρώπων.
Διότι, τι ήθος είναι να βγαίνεις στις προκριματικές εσωκομματικές εκλογές, να διασπάς την κομματική επιλογή, να συνεχίζεις για 4 σχεδόν χρόνια να καταγγέλλεις τον δήμαρχο του «κόμματος» ως «μύρια –όσα», να φτιάχνεις παράταξη με γραφεία, να συσπειρώνεις διαφωνούντες (τύπου Γαλάνη, Σκόνη και Γέρουλα) ,να επιχειρείς τάχα διευρύνσεις και την τελευταία στιγμή να σκύβεις το κεφάλι!!!!
Ατίμασε κάθε έννοια αξιοπρέπειας ο αθεόφοβος. Προσκύνησε τον Αντώνη το «φίλο» του που όπως έλεγε τον πρόδωσε, στις προηγούμενες εκλογές , την τελευταία στιγμή (έναντι αξιόλογου τιμήματος) .

Ο ίδιος πούλησε όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν .
Να παλέψουν για ένα Δήμο στον οποίο θα έχει μόνιμο στέκι η αξιοπρέπεια και η τιμή , εντιμότητα και η ακεραιότητα.
Όμως πώς να ισχύσουν αυτά σε ένα δήμο που κατελήφθη εξ εφόδου από τους αμοραλιστές , της πλέον δήθεν αριστερής υποκουλτούρας!
Ταιριαστό υπόστρωμα για τον …οραματιστή «Σταύρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: