Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΩ - ΚΑΤΩ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Άρχισαν τα όργανα στο Πολιτιστικό Κέντρο με τις έντονες διαφωνίες που σημειώθηκαν σε πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο και με τις σφοδρές αντιδράσεις που συνάντησε η απόφαση της διοίκησης για την πληρωμή του Προέδρου και του Αντιπροέδρου.
Ποτέ στο παρελθόν δεν υπήρχε η σκέψη να πληρώνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος κάτι που εγκαινίασε με γενναιοδωρία η σημερινή διοίκηση του κ. Σαράντη.

Πρωταγωνιστές των αντιδράσεων από την πλευρά της μειοψηφίας ήταν εκπρόσωπος και υποψήφιος με την παράταξη του Ν.Ταμπακίδη και η εκπρόσωπος της Δημοτικής Αναγέννησης.

Το πολιτικάντικο τέχνασμα της δημοτικής αρχής να πάρει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο και να πληρώνονται με 800 ευρώ μηνιαίως οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων έχει γίνει μπούμερανγκ για την δημοτικής αρχή, που στην αγωνία της να σταματήσει τις εσωτερικές αντιδράσεις δημιούργησε νέες έμμισθες διοικητικές θέσεις για να ικανοποιήσει τα στελέχη της.

Όμως η δυσαρέσκεια που έχει δημιουργήσει στους δημότες είναι μεγάλη που πληρώνουν όχι μόνο τα δάνεια ,τα τροφεία , τα δημοτικά τέλη αλλά και τους μισθούς εκείνων που χωρίς ιδιαίτερα προσόντα και γνώσεις παίρνουν τις θέσεις και βολεύονται εισβάρος των συμφερόντων της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: