Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Ο Δήμος Aγίων Αναργύρων, αποτελώντας μέλος στο Δίκτυο Πόλεων Αμφικτυονία εξέφρασε την θερμή συμπαράστασή του στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό Λαό και συνέδραμε στην πρωτοβουλία για την συγκέντρωση και αποστολή υγειονομικού υλικού στην Γάζα.
Απευθύνοντας κάλεσμα στους τοπικούς φορείς και τους πολίτες για την προσφορά υγειονομικού και νοσοκομειακού υλικού, υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση όλων των φορέων και ιδιαίτερα των φαρμακείων.

Έτσι, συγκεντρώθηκαν πολύ μεγάλες ποσότητες από υλικά όπως σύριγγες, γάζες, αντισηπτικά υλικά, αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα, τα οποία συσκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν από τον Δήμο στα γραφεία του Συνδέσμου.
Το Γραφείο Προαγωγής Υγείας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων ανέλαβε την παραπάνω προσπάθεια με συντονίστρια την υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλο κ. Αργυρώ Γιαννάκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή την προσπάθεια συνέβαλαν όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου, τα φαρμακεία, η Εκκλησία και ιδιαίτερα ο πατέρας Νικόλαος Γιαννακίδης υπεύθυνος στον Βαφειαδάκειο Βρεφονηπιακό Σταθμό, όπως και απλοί πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: