Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Πλήρη είναι η επιβεβαίωση των δημοτών που μας μετέφεραν την πληροφορία για τα μπουκάλια με τα ουισκια που πηγαινοέρχονται εκτός αναψυκτηρίου.
Αλήθεια τώρα ρωτάμε εμείς, τι δουλειά είχαν τα μπουκάλια να δανείζονται(!) ή να μεταφέρονται από τους υπεύθυνους του αναψυκτηρίου σε άλλα μαγαζιά όπως το επαληθεύει με προηγούμενο μήνυμά της η εργαζόμενη στο δημοτικό αναψυκτήριο.

Οι κάβες για αυτό το λόγο δεν μένουν ανοικτές ως αργά το βράδυ;

Άρα δεν κινδυνεύει η δουλειά της όπως μας κατηγορεί η εργαζόμενη ,από αυτά που γράφουμε εμείς αλλά από τις αποτυχημένες διαχειριστικές επιλογές της διοίκησης που την έχει απλήρωτη αρκετούς μήνες τώρα και δεν έχει βελτιώσει έστω και λίγο την εικόνα του αναψυκτηρίου.

Αλήθεια ξαναρωτάμε την εργαζόμενη, χαίρετε να δουλεύει σε ένα χώρο που οι καρέκλες είναι κατεστραμμένες ,τα τραπεζάκια υπό διάλυση,οι τουαλέτες σε οικτρή κατάσταση και από καθαριότητα δεν μιλάμε αφού τον καφές μας τον πίνουμε πάντα με παρέα ... τους "φτερωτούς" μας φίλους.

Χωρίς λοιπόν να έχει γίνει καμία ανακαίνιση και χωρίς να πληρώνει το δημοτικό φόρο το πρώην "Βούκινο" έχει μπει μέσα οικονομικά για πρώτη φορά στην ιστορία του άρα τα περί φθηνών παροχών δεν ισχύουν.

Μήπως λοιπόν κύριε δήμαρχε έπρεπε να είχατε ξηλώσει του υπεύθυνους του αναψυκτηρίου για αυτή την κατάντια;


ΥΓ: Τα περί κουκουλοφόρων δεν μας αγγίζουν Γιώτα, γιατί και εσύ με το μήνυμά σου χρησιμοποιείσαι από την ακριβώς αντίθετη όμως σκοπιά δηλαδή κάνεις τον κουκουλοφόρο του Γιάννη ,του Τάκη και του Νίκου (τυχαία τα ονόματα) οι οποίοι κρύβονται πίσω από σένα.

Αυτοί όμως θα συνεχίζουν να παίρνουν διπλούς μισθούς, να το παίζουν παράγοντες, να πίνουν τα ουισκακια τους, να μην παράγουν ουσιαστικό έργο για τον δήμο και δυστυχώς να εξαρτάσαι από εκείνους για το αν θα ανανεωθεί η σύμβασή σου και δεν μείνεις ξαφνικά στο δρόμο.

Οπότε μην φοβάσαι εμάς για το ψωμί σου αλλά εκείνους που διοικούν με τον πιο άτσαλο και αποτυχημένο τρόπο το δήμο και έχουν οδηγήσει στο γκρεμό το μέλλον της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: