Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Tην πασοκική του ,ταυτότητα θέλει να τονίσει ο δήμαρχος των Αγίων Ανάργυρων στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ αφού διακρίνει ότι έχει έντονο πρόβλημα με πολλά τοπικά στελέχη και ψηφοφόρους του Κινήματος.
Έχει επιδοθεί λοιπόν εδώ και ένα χρόνο στο γνωστό σπορ να γυρνάει στις τοπικές λαϊκές αγορές με βουλευτές του Κινήματος ώστε να τους προβάλλει αλλά και να προβληθεί ο ίδιος ο κ.Σαράντης με το σκεπτικό ότι είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην πόλη.
Η δυσαρέσκεια όμως είναι μεγάλη από τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι είναι απογοητευμένοι με την ανυπαρξία έργων από την δημοτική αρχή και βρίσκονται σε δύσκολη θέση διότι δέχονται σκληρή κριτική για τα αλλεπάλληλα λάθη που έχει κάνει η διοίκηση του δήμου.

Φυσικά δυσαρεστημένοι είναι και οι πολίτες που δεν γουστάρουν πλέον τα κόμματα και αγανακτούν με τέτοιου είδους ενέργειες δηλαδή να κάνουν βόλτα οι τοπικοί άρχοντες του βουλευτές για την αυτοπροβολή τους χωρίς να μπορούν να τους επικρίνουν για τα λάθη του παρελθόντος αλλά... και του μέλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: