Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Α.ΜΕ.Α ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

Απότις αρχές Φεβρουαρίου, έγινε πραγματικότητα ένας ακόμα στόχος του Συλλόγου μας, που ήταν η δημιουργία της επίσημης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
Με την επίβλεψη και τον σχεδιασμό του Γιώργου Καραγεώργου, η είσοδός μας στο διαδίκτυο γίνεται με τον τίτλο
www.anixti-agalia.gr
Είναι μια μοντέρνα ιστοσελίδα, με ευχάριστη και ζεστή επιφάνεια εργασίας, που προσφέρει στον επισκέπτη γνώσεις και νέα σχετικά με τις εκδηλώσεις και τα αθλητικά δρώμενα του Συλλόγου μας, χρήσιμες πληροφορίες για διάφορα κοινωνικά θέματα, όπως διανυκτερεύοντα φαρμακεία κ.α.
Αλλά και το βασικότερο, πληροφορίες σχετικά με νομοθεσίες και οικονομικές ελαφρύνσεις για τα άτομα με αναπηρίες.
Αυτά και άλλα πολλά νέα, με πολλές φωτογραφίες, ακούγοντας συγχρόνως όμορφη και ατμοσφαιρική μουσική, μπορεί ο επισκέπτης να κάνει ευχάριστη και δημιουργική την παραμονή του στο site του Συλλόγου μας.
Ακόμα δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να επικοινωνήσει μαζί μας, στέλνοντας στο e-mail: info@anixti-agalia.gr, οποιοδήποτε σχόλιο ή οτιδήποτε τον απασχολεί ή να γίνει μέλος μας, αν το επιθυμεί, κατεβάζοντας την αίτηση εγγραφής του. Αυτό που σας υποσχόμαστε, είναι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την έγκυρη και πληρέστερη ενημέρωση σας. Αρωγός των προσπαθειών μας, θα θέλαμε να είστε και εσείς που με τις υποδείξεις σας, θα μας βοηθήσει στην κατεύθυνση αυτή.
Επισκεφτείτε μας και… καλό «σερφάρισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: