Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ

Συμπληρώσαμε ήδη ένα χρόνο ζωής και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κατορθώσαμε να γίνουμε ένα ακόμη μέσο πληροφόρησης για τον δημότη των Αγίων Αναργύρων.
Καταφέραμε μέσα από την καθημερινή ενημερωτική επαφή που είχαμε μαζί σας να αποκαλύψουμε τα κακώς κείμενα που επικρατούν στη πόλη μας, την ώρα που δεν υπήρχε κανένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης(εκτός των δημοτικών παρατάξεων) που να καυτηριάζει πρόσωπα και καταστάσεις.
Πάνω από 550 αναρτήσεις , δεκάδες μηνύματα από αναγνώστες, αρκετά δελτία τύπου από δημοτικές παρατάξεις, πολιτικά κόμματα και τοπικούς φορείς της πόλης, θετικές αναφορές από δημοφιλή blogs (troktiko,parapolitiki,press-gr,antinews,zougla), αστυνομικό και αθλητικό ρεπορτάζ,επιθέσεις από τον φιλασαραντικό τύπο, απαντήσεις από δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς κομματικούς παράγοντες, αποκαλύψεις για κακοδιοίκηση καθώς και το σημαντικότερο για εμάς οι 25 χιλιάδες επισκέπτες(αναγνώστες) από δημότες που εμπιστεύονται το agioianargyroinews για την ενημέρωσή τους.
Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν το μέγεθος της απήχησης που έχει το agioianargyroinews στην τοπική κοινωνία και πόσο δυναμικά έχουν μπει τα blogs στην εναλλακτική ενημέρωση του πολίτη.
Ευτυχώς κατορθώσαμε να ταράξουμε τα ήρεμα νερά που επικρατούσαν ειδησεογραφικά στη πόλη μας
Όσους αδικήσαμε ζητάμε συγνώμη και ας μας συγχωρήσουν αφού η διασταύρωση των πληροφοριών είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για εμάς.
Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά με νέα, ειδήσεις και σχόλια που θα ενοχλούν όλους όσους έχουν βάλει πρώτα το δικό τους συμφέρον από το συμφέρον του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: