Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Απο το http://www.dimotikianagennisiagionanargyron.blogspot.com/

Μια επιστολή και κάποια ερωτήματα περιμένουν ακόμα απάντηση από τον απερχόμενο και εκ νέου Πρόεδρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου κ. Θ. Παπαρίζο.
Η επιστολή του μέλους του Δ.Σ. του Δημοτικού Γυμναστηρίου Κ. Σολωμού έχει κατατεθεί από τις 5 Δεκεμβρίου 2008.
Διαβάστε τη:
Κύριε Πρόεδρε,Μετά από επίσκεψη που πραγματοποίησα στο γήπεδο διαπίστωσα ότι:
Γίνονται οικοδομικές εργασίες με τις οποίες αλλάζει η διαρρύθμιση των χώρων του. Πιο συγκεκριμένα καταργούνται τουαλέτες φιλάθλων ώστε να χρησιμοποιηθούν ως γραφεία.
Έχει τοποθετηθεί αυτόματο μηχάνημα πώλησης αναψυκτικών και καφέδων (με ευθύνη του Γυμναστικού Συλλόγου;).
Ερωτάστε λοιπόν:
Με ποια απόφασή μας έχουν αποφασιστεί αυτές οι οικοδομικές εργασίες, με ποια απόφασή μας αναθέσαμε αυτές τις εργασίες και από ποιον κωδικό θα πληρωθούν αυτές;

Για τις εργασίες αυτές έχουν ακολουθηθεί όλες οι απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες;
Υπάρχει μελέτη της Τ.Υ;
Απαιτείται άδεια από την πολεοδομική αρχή γι’ αυτές τις εργασίες;
Ποιος και γιατί επέτρεψε να τοποθετηθεί αυτόματο μηχάνημα πώλησης αναψυκτικών – καφέδων; Ποιος το διαχειρίζεται; Αν εσείς ως Πρόεδρος γνωρίζετε κάτι, εμείς – τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. – γιατί δεν ενημερωθήκαμε; Να φανταστούμε ότι η τοποθέτηση αυτή έγινε λόγω μη λειτουργίας του κυλικείου;
Με αφορμή αυτή μου την επιστολή και επί τη λήξη της θητείας μας θα ήθελα να μας γνωστοποιήσετε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστηρίου, όλες σας τις ενέργειες μέχρι σήμερα σχετικά την παροχή νερού και όποιες άλλες διευκολύνσεις παρέχετε στην εταιρεία J.P. ΑΒΑΞ σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος απαιτήσεων της ΕΥΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: