Τρίτη 10 Μαΐου 2011

6η Γιορτή της Άνοιξης στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Οικογένειας (15 Μαΐου 2011).
Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου διοργανώνει την 6η Γιορτή της Άνοιξης, αφιερωμένη φέτος στην οικογένεια. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» 11 π.μ. έως 1 μ.μ.
Πρόκειται για μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα η οποία, μέσα από την άμεση επικοινωνία κοινωνικών φορέων και πολιτιστικά δρώμενα, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υποστήριξης της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας.
Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος:
· Τα ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων – Καματερού
· Το Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα»
· Το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΦΑΕΘΩΝ»
· Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας
· Η Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.»
· Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με.Α. «Η Ανοιχτή Αγκαλιά»
· Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΜΕΛΙΑ» (συνεργασία Δήμου Αγ. Αναργύρων ΔΗ.Κ.Ε.Α.Α. – Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»)
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργήσει παζάρι με χειροποίητες κατασκευές από την Ομάδα Εθελοντών «Δ.Ρ.Α.Σ.Η.» και τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων Α.με.Α. «Η Ανοιχτή Αγκαλιά». Παράλληλα, σε περιφραγμένη έκταση που έχει παραχωρηθεί στην Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», οι μικροί επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τα μονοπάτια της δημιουργικής έκφρασης και του βιωματικού παιχνιδιού να συμμετάσχουν στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» (έναρξη 12.30, Σημείο συνάντησης: Κτίριο Natura. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής 6942 056334).
Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ψυχαγωγικό πρόγραμμα∙ ειδικότερα, οι ομάδες εργασίας των ΚΑΠΗ θα πάρουν μέρος με χορούς, ενώ θα υπάρχουν και διασκεδαστές για τα παιδιά.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» (Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων).
Οι παραπάνω εκδηλώσεις γίνονται με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κ. Σωτήριου Καμαρινόπουλου.
Σας προσκαλούμε όλους να είστε εκεί και αναμένουμε με χαρά την παρουσία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: