Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ

Τρία σημαντικά γεγονότα έγιναν πριν από λίγες ημέρες που αποδεικνύει ότι κάποιοι ακόμα σε αυτή τη χώρα αντιδρούν και προσπαθούν να ανατρέψουν τα δεινά που έφεραν στον τόπο οι κομματάρχες όλα αυτά τα χρόνια . Πιθανότητες να βρεθούν μιμητές και στο δήμο των Αγίων Αναργύρων όχι μόνο δεν υπάρχουν αλλά θα βρεθούν οι γνωστοί "νεοπρασινοφρουροί" να συκοφαντήσουν όσους τόλμησαν να κάνουν γενναίες κινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ:

Πρώτον:
Κατάργηση όλων των τροφείων στους εφτά βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Πετρούπολης από τη νέα σχολική χρονιά και στους οποίους θα γίνονται δεκτά και παιδιά εργαζομένων στην περιοχή, ακόμα και αν δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, εισηγήθηκε η δημοτική αρχή (έχει εκλεγεί με το ΚΚΕ) σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και την οποία ενέκρινε ομόφωνα. Η διοίκηση του δήμου με την απόφαση αυτή κάνει πράξη την προεκλογική της δέσμευση, ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ελαφρύνει από τα οικονομικά βάρη τις εργατικές λαϊκές οικογένειες. Έτσι καταργεί τα τροφεία, τα οποία η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε επιβάλει και επιβάρυναν τις οικογένειες μέχρι και 70 ευρώ για κάθε παιδί. Ταυτόχρονα, και με σκοπό να ανακουφίσει τις οικονομικά - κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες, θέτει στην επιλογή των παιδιών κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια και τα μοριοδοτεί ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη. Και σ' αυτή τη μοριοδότηση δεν αποκλείει ακόμα και παιδιά όσων εργάζονται στην περιοχή, άσχετα αν είναι μόνιμοι κάτοικοι Πετρούπολης.
ΣΧΟΛΙΟ:
Στη Πετρούπολη τουλάχιστον τηρούν τις υποσχέσεις τους και δεν κοροιδεύουν τον κόσμο και κυρίως δείχνουν να καταλαβαίνουν τα οικονομικά προβλήματα των κατοίκων.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς αποφάσισε να κηρυχτούν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στη Κεφαλλονιά
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλλονιάς αποφάσισε να κηρυχτούν ως ανεπιθύμητα πρόσωπα οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης στη Κεφαλλονιά
Συγκεκριμένα, στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Σαββάτου, το σώμα ψήφισε κατά πλειοψηφία και μετά την αρχική εισήγηση του Δημάρχου, να σηκωθούν άμεσα μαύρες σημαίες στα δημόσια κτίρια και στα σχολεία, ως διαμαρτυρία για τη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κλείσει δύο τμήματα του ΤΕΙ.
ΣΧΟΛΙΟ:
Που να τολμήσει να κάνει κάτι άναλογο ο Σαράντης πχ. για το 301ΕΒ....μόνο να το ψιθυριζε θα είχε πάει σπίτι του
. Άσε που είναι υποτακτικός του κάθε υπουργού οπότε έχει και "συνηδεισιακό" πρόβλημα.

ΤΡΙΤΟΝ:
Να κόψει κάθε επαφή με το κυβερνών κόμμα, μετά και τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε η Π.Α.Σ.Κ.Ε- Ο.Τ.Α, η συνδικαλιστική παράταξη του ΠΑΣΟΚ στους δήμους. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη, εκφράζει την αντίθεση της με την κυβερνητική πολιτική και την πολιτική του μνημονίου. Σημειώνεται ότι γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής της Π.Α.Σ.Κ.Ε- Ο.Τ.Α είναι ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε- Ο.Τ.Α Θέμης Μπαλασόπουλο.
ΣΧΟΛΙΟ:
Εδώ στο πόλη μας οι πασόκοι ακόμη προσκυνάνε τα αδέλφια Σαράντη και τον Ελαιοτριβάρη άρα ούτε ιδεολογική ευσυνειδησία δεν έχουν οι καραβολέμενοι
του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: