Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΑΝΑΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

Από το http://dimotikianagennisiagionanargyron.blogspot.com/

Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων και της Συνεργασίας Αλλαγής Ιλίου αποτελούμενη από τους Γεράσιμο θεοδωράτο, Θοδωρή Σκολαρίκο και Νίκο Τριανταφύλλου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το κτίριο της διοίκησης του φορέα διαχείρισης του πάρκου και κουβέντιασε με τους εργαζόμενους που απέχουν από την εργασία τους μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία πως αυτή τη στιγμή στο πάρκο εργάζονται 5 εργαζόμενοι, τέσσερις εργάτες και μια διοικητική υπάλληλος.
Στους εργαζόμενους αυτούς δεν έχουν καταβληθεί μισθοί δύο μηνών και το δώρο Χριστουγέννων. Επίσης υπάρχει εκκρεμότητα με ποσά που οφείλονται σε 17 εποχικούς εργαζόμενους της καλοκαιρινής περιόδου.
Ο φορέας διαχείρισης του πάρκου στερείται ασφαλιστικής ενημερώτητας καθώς δεν έχουν καταβληθεί εισφορές από τον Αύγουστο και μετά.
Οι ιδιώτες που νοικιάζουν (που λέει ο λόγος...) την καφετέρια οφείλουν στο φορέα 500.000 λόγω μη καταβολής ενοικίων για μεγάλο χρονικό.
Να σημειωθεί οτι τα ενοίκια δεν καταγράφονταν στις φορολογικές δηλώσεις(!!!) με αποτέλεσμα σήμερα να καθίσταται περίπλοκη η έξωση των ιδιωτών.
Η αντιπροσωπεία των παρατάξεων τόνισε οτι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που με αυτοθυσία φροντίζουν για το πάρκο και σημείωσαν πως η λύση στο πρόβλήμα βρίσκαται στον αγώνα για ένα ένα πάρκο που θα ικανοποιεί τις λαικές ανάγκες και θα χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου.
Τέλος δεσμεύτηκαν οτι θα θέσουν το θέμα στα δημοτικά συμβούλια και θα φροντίσουν για τη δημοσιοποίηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: