Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

"Ο ΑΔΡΑΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..."

O αναγνώστης μας Β.Π μας έστειλε το εξής mail:
"Αφού επί 3,5 χρόνια η Διοίκηση Σαράντη παρέμενε αδρανής και … ακίνητη, επιστράτευσε το τελευταίο διάστημα την γνωστή εταιρεία των …Δημάρχων, την ΕΡΓΟΣΕ, να στρώσει άρον-άρον άσφαλτο σε κάποιους δρόμους μήπως και κάποιοι αφελείς δημότες "τσιμπήσουν" και εναποθέτουν την ψήφο τους στον αδρανή δήμαρχο.
Όμως αγαπητοί, ο Δήμος λειτουργεί και τα προηγούμενα 3,5 χρόνια!

Αυτά τα χρόνια που αποτύπωσαν την απουσία της Δημοτικής Αρχής, την αύξηση των χρεών και των δανείων, την εγκατάλειψη του πράσινου, της καθαριότητας, των σχολείων και τις αυξήσεις των Δημοτικών Τελών.

Όσο και να θέλετε να κρύψετε την δραματική αλήθεια, η υπογραφή της υπερχρέωσης και της παρακμής της πόλης μας , φέρει την υπογραφή σας.
Η φίλη σας, ΕΡΓΟΣΕ, σας συνδράμει όσο μπορεί, αφού ούτε την δυσκολέψατε σε τίποτε, ούτε διεκδικήσετε τίποτε (ούτε αμαξοστάσιο, ούτε τον σκεπασμένο χώρο των γραμμών αλλά ούτε και την επίλυση του ζητήματος των περιουσιών των συνδημοτών μας στην Κων/πόλεως).

Έτσι σας παρέχει «χείρα βοηθείας», για να συνεχίσει το έργο που στηρίξατε εξ αρχής και από τότε που ο σημερινός δήμαρχος γιόρταζε μαζί της σε «εσπερίδες» στον Πευκώνα.
Κακόμοιρε Αγιο-Αναργυριώτη!

Πάλι ετοιμάζονται να σε … δουλέψουν!

Πάλι σε παραπλανούν για να σου αρπάξουν την ψήφο σου! Αν και τώρα δεν έμαθες, ετοιμάσου για τα χειρότερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: