Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Από το http://www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com/

Τα πάρτι των στελεχών της δημοτικής αρχής πάνε κι έρχονται.
Πάντως, διαψεύδονται ως ανακριβείς οι φήμες που φέρουν στελέχη δημοτικής αρχής να διοργανώνουν πάρτι λόγω ονομαστικής εορτής στο προσφάτως παραχωρηθέν αναψυκτήριο της κεντρικής πλατείας.
Προσωρινά απολαμβάνουν το καφεδάκι τους στον κυρίως χώρο (ΧΩ10), όπου ο ελληνικός καφές σερβίρεται με 2,40€, χωρίς την ενοχλητική παρουσία των συνταξιούχων ή άλλων πληβείων οι οποίο μπορούν να τον πιουν πληρώνοντας 1€ στο δευτερεύοντα χώρο (ΧΩ11) τον επονομαζόμενο ως «παραδοσιακό καφενείο».
Έως ότου κοπάσει ο αχός από τις αντιδράσεις τρατάρουν τους «φίλους» τους σε άλλες καφετέριες της περιοχής, φοβούνται βλέπεις μήπως τους ξεφωνίσουν.
Χαιρετούρες
Όσοι ισχυρίζονται ότι ο εύθικτος δήμαρχος κ. Σαράντης θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα μας ελπίζουμε να διαψευσθούν. Εμείς πιστεύουμε ότι θα απαντήσει σίγουρα, αλλά θέλει λίγη πίστωση χρόνου.
Τώρα στις γιορτές είχε να ασχοληθεί με το παραγωγικότατο έργο του: «τις χαιρετούρες». Πρωτοχρονιάτικα με μας θα ασχοληθεί, λίγη κατανόηση;Ας του θυμίσουμε πάλι τις ερωτήσεις μας:
Που χρεώνονται τα μηνύματα με την υπογραφή SARANTIS, με τα οποία μας καλούσε στα εγκαίνια του ΜΑΡΙΑ – ΕΛΕΝΑ;
Ποια είναι τα αναλυτικά έξοδα για την παραπάνω φιέστα; (κύριε πρόεδρε)
Σε τι προσφέρουν στο ανέβασμα του πολιτιστικού μας επιπέδου «τα καναπεδάκια»;
Πόσο κόστισε ο κύριος Μαχαιρίτσας;
Ποιος πλήρωσε και που τα διαφημιστικά φυλλάδια;
Κι αν δεν βρίσκετε το mail μας ευχαρίστως να σας το υπενθυμίσουμε: paratiritis.agion.anargyron@gmail.com
Άλλοι δίνουν κι άλλοι παίρνουν
Όσοι νομίζουν ότι τα δημοτικά παρατράγουδα του ανένταχτου δημότη τα γράφει το ενδεές διαπλεκόμενο γαλαζοπράσινο παπαγαλάκι που υπογράφει «πλανώνται πλάνην οικτρά».
Όπως και την υπόλοιπη εφημερίδα, την γράφει και την επιμελείται το χαλκείο Nikos & Takis.
Τα παπαγαλάκια της ράτσας gavinious, μόνο για να παίρνουν γραμμή είναι και να χρησιμοποιούνται ως αχυράνθρωποι
Τιμή μου και καμάρι μου να δίνω (αν δίνω) γραμμή απ’ το καφενείο, εσύ τι θα μπορούσες να κάνεις χωρίς τον πάτρωνα σου, που σου κουβαλά έως και τις εφημερίδες ενίοτε;
Αυτό δεν σηκώνει διάψευση
Όταν έβλεπα τα καλικατζαράκια στην Αγίων Αναργύρων να χορεύουν μες στην καλή χαρά, όταν έβλεπα τους εμπόρους να στέκονται αμήχανα στην πόρτα τους από την αναδουλειά, μου ήρθαν στο νου τα λόγια του Αισώπου:«Ω! κάκιστα ζώα, των οικιών υμών εμπιπραμένων αυτοί άδετε».

ΣΧΟΛΙΟ:
Nα αγιάσει το στόμα του http://www.paratiritisagionanargyron.blogspot.com/ και απλά για ενημερωσή του ο τύπος που έριξε οικονομικά έξω το ΒΟΥΚΙΝΟ δηλαδή ο κ.Ελαιοτριβάρης μάθαμε ότι χάλασε για την ονομαστική του εορτή γύρω στις 2 χιλάδες ευρώ. Χαλάλι του αρκεί να πλήρωσε ο ίδιος και να μην έστειλε τον λογαριασμό στο δήμο.
Εις υγείαν των κορόιδων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: