Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ

Σε αναβρασμό βρίσκονται τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και τις αλλαγές που ετοιμάζονται ενώ αγωνιούν πολλοί από αυτούς τι θα απογίνουν σε περίπτωση που προχωρήσουν οι συνενώσεις οπότε οι έμμισθες θέσεις περιορίζονται και ο αγώνας για την καρέκλα και την πολιτική επιβίωση γίνεται ακόμα πιο σκληρός.
Τώρα πάντως στους Αγίους Αναργύρους φουντώνουν τα σενάρια επαναδραστηριοποίησης του Νίκου Ταμπακίδη αυτή τη φορά με την βοήθεια και συνεργασία της δημοτικής συμβούλου Αρετής Τσίρμπας.
Η μάχη μεταξύ των ιστορικών διαχρονικά στελεχών του ΠΑΣΟΚ στους Αγίους Αναργύρους αναμένεται να ανάψει διότι πολλοί από αυτούς δεν μπορούν να ταιριάξουν με την φιλοσοφία του πρώην στελέχους του Συνασπισμού και τώρα δημάρχου Νίκου Σαράντη.
Οι κόντρες μεταξύ των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται όχι μόνο μετά την αποκάλυψη που κάναμε για τις οικονομικές συνδρομές που δεν πληρώνουν ορισμένοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά αν πρέπει και μπορεί ο νυν δήμαρχος να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μιας και έχει ανοικτά μέτωπα με πολλούς από το Κίνημα και το μόνο που τον κάνει αισιόδοξο είναι οι γερές κομματικές πλάτες που έχει στην Ιπποκράτους

Δεν υπάρχουν σχόλια: