Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Από το http://stousagiousanargyrous.blogspot.com/
Κι' ενώ η κρίση κορυφώνεται, κι' ενώ ο υπουργός των πραιτόρων δέρνει μόνο νεαρούς αντεξουσιαστές αφήνοντας ασύδοτους τους φασίστες για οικονομία, κι' ενώ ο Βενιζέλος σταματάει τις φασιστο-γύφτικες στρατιωτικές παρελάσεις για οικονομία, κι' ενώ η "οικολόγα" Μπιρμπίλη σκέφτεται πόσα στρέμματα ακόμα θα παραδώσει στον Βωβό στον Ελαιώνα για οικονομία, κι'ενώ ο ανθυποΤσάρος Παπακωνσταντίνου κυνηγάει (εδώ γελάμε) τους έχοντες και κατέχοντες για οικονομία, κι' ενώ...κι'ενώ....
Ο δήμος Αγίων Αναργύρων συνεχίζει ακάθεκτος να ζει την απόλυτη οικονομική ευημερία της Σαραντείου εποχής.
Οι προεκλογικές φιέστες πολλαπλασιάζονται και το χρήμα ρέει άφθονο. Όρεξη να 'χουμε να μαθαίνουμε και να συμμετέχουμε Με "σοσιαλιστική" χαρά και "προοδευτική" ικανοποίηση.
Έτσι, προχθές, το μεγιστο-τεράστιο Πολιτιστικό μας Κέντρο έριξε νέα πρόταση για αρπαχτή πρώτου μεγέθους.
Απολαύστε :

Υπάρχει (λέει) ένας σύλλογος, σωματείο, αδελφότητα ή δεν ξέρω τι άλλο που ονομάζεται "Η Ροδιά" και που είναι κάτι με πολύτεκνες γυναίκες.
Αυτό το σωματείο που λέτε, μέσω ενός μέλους του ΔΣ του Πολιτιστικού και με την άμεση σύμφωνη γνώμη της Αργυρούς μας, πρότεινε έναν διαγωνισμό μαγειρικής για σχολιαρόπαιδα, όπου θα μαγειρέψουν το καθένα ό,τι θέλει και το όλο θα κλείσει με μια μεγαλειώδη φιέστα στο Μαρία Έλενα ή Όναρ ή όπως αλλιώς το ονόμασε η "σοσιαλίζουσα" νομενκλατούρα του δήμου.
Και φυσικά θα παρευρεθεί και ο δήμαρχος για να πει...ποιος ξέρει τι.
Το σύνολο παρουσιάστηκε στο ΔΣ του Πολιτιστικού σαν πολιτιστική εκδήλωση πρώτου μεγέθους, αφού, αντί για καθηγητές διατροφολόγους αρμόδιους επί του θέματος, θα μας τιμήσει με την παρουσία του ένας σεφ ονόματι Μπαξεβάνης, τον οποίο ειλικρινά δεν γνωρίζουμε.

Ξέρουμε όμως πως μαγειρεύει και πως δεν είναι καθηγητής ενδοκρινολόγος ή διατροφολόγος.
Και γι' αυτό το πολιτιστικό ανατρεπτικό δρώμενο, η Ροδιά δεν ζήτησε παρά μόνο 4,000 ευρώ!
Σας το δίνω και ολογράφως για να μη νομίζετε πως σας κάνω πλάκα : τέσσερις χιλιάδες ευρώπουλα.
Και αναλύουμε : σύμφωνα με την εισηγήτρια (τρομάρα της) πρέπει να τυπωθούν φυλλάδια και να μοιραστούν.

Τα φυλλάδια που επέδειξε, κακίστης ποιότητας και αντιαισθητικά μέχρι εμετού, κοστίζουν δεν κοστίζουν 300 ευρώ τα 20.000.
Μετά; Τι άλλο θα χρειαστεί;
Τίποτα απολύτως.
Και τα υπόλοιπα μπικικίνια;
Έλα ντε.... Η εισηγήτρια δεν είχε κάτι άλλο να προσθέσει...
Εσείς έχετε;
Για την ιστορία και μόνο, μειοψήφησαν οι εκπρόσωποι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και της ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ.

Ρε συ Χρυσοχοίδη...εσύ που έχεις πατάξει την εγκληματικότητα πανελλαδικώς, δεν έρχεσαι και κατά δω μεριά να εφαρμόσεις κανα-δυο προληπτικές καταστολής γιατί αυτοί σήκωσαν κεφάλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: