Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

ΟΜΟΛΟΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑΚΙΔΗ

Με το blog μας τα έβαλε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Β.Σπανός σε συνέντευξη που έδωσε στην φιλο-σαραντική εφημερίδα ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ που την εκδίδει ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μ. Πούλιος.
Φαίνεται πως εσκεμμένα δεν αναφέρει όλη την δήλωση, παραίτησης του Ν.ΤΑΜΠΑΚΙΔΗ γιατί αφήνει σαφή υπονοούμενο για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου κάτι που δικαιολογημένα ενοχλεί τον κ. Σπανό.
Ο ίδιος ομολογεί στην συνέντευξη που έδωσε, ότι έκανε λάθη η διοίκηση Ταμπακίδη ( την οποία υπηρέτησε πιστά και ποτέ δεν διαφώνησε δημόσια) που κόστισαν ακριβά στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και στην συνέχεια προτίμησε να μην την στηρίξει.
Μάλιστα ο κ. Σπανός το 2005 σε ανοικτές επιστολές που έστελνε στον τοπικό τύπο κατηγορούσε τον πρώην δήμαρχο για αλαζονεία και έπαρση και καλούσε τους συναγωνιστές του να ακολουθήσουν το ρεύμα της ανανέωσης.
Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν επίσης ότι ο Β. ΣΠΑΝΟΣ υπονόμευσε με άλλους "συντρόφους" τον κ. Ταμπακίδη στις εκλογές του 2002 ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον σημερινό δήμαρχο Ν. Σαράντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: