Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ"

Αρκετές φορές ο δήμαρχος όταν "ζορίζεται" στα δημοτικά συμβούλια από τον επικεφαλής της "Δημοτικής Αναγέννησης" κ. Ραυτόπουλο, αναφέρεται με ειρωνικό ύφος στον τρόπο που διοικεί τη Νίκαια ο Στ. Μπενετάτος (εκλεγμένος με την στήριξη του ΚΚΕ).
Οφείλουμε λοιπόν να του υπενθυμίσουμε τα εξής:
- Ο δήμαρχος Νίκαιας καταδικάστηκε πριν από μερικές εβδομάδες σε επτά μήνες φυλακή με αναστολή διότι συμμετείχε μαζί με στελέχη και εργαζόμενους του δήμου σε απενεργοποίηση κεραία κινητής τηλεφωνίας.- Επειδή δείχνει την ίδια ευαισθησία και η δικά μας δημοτική αρχή με πρωτεργάτη τον δημοτικό σύμβουλο κ. Πούλιο, γιατί δεν επιχειρεί να ξηλώσει τις κεραίες που βρίσκονται στην ταράτσα της διαφημιστικής εταιρίας "MASTER";
Μήπως φοβάται τη δικαστική περιπέτεια;- Στο συγκεκριμένο χώρο βρίσκονται και κεραίες ραδιοφωνικού σταθμού που πιθανόν να εκπέμπουν ακτινοβολία πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκονται σχολεία και αθλητικοί χώροι που παίζουν κυρίως μικρά παιδιά.
- Αλήθεια, ψήφισμα συμπαράστασης για τον δήμαρχο Νίκαιας ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο; Γιατί στο ΙΛΙΟΝ ήδη το έπραξαν.- Οι αγώνες για τέτοιου είδους ζητήματα κύριοι της δημοτικής αρχής έχουν και προσωπικό κόστος για αυτό αν φοβάστε να τα βάλετε με τους ισχυρούς καλύτερα να το πείτε ευθέως και μην προσπαθείτε μέσω των δήθεν..."κοινωνικών αγώνων" να εκμεταλλευτείτε την αγωνία του κόσμου για να αρπάξετε την ψήφο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: